Το άνοιγμα των στοιχηματικών πρακτορείων στις 15 Ιουνίου εξετάζει η αγγλική κυβέρνηση

Το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται εν μέσω της διαδικασίας επανέναρξης της οικονομίας και η κυβέρνηση αναζητά τις καταλληλότερες ημερομηνίες, προκειμένου να ξεκινήσουν ξανά να λειτουργούν καταστήματα και επιχειρήσεις. Ανάμεσα σε αυτές τις επιχειρήσεις βρίσκονται και δεκάδες στοιχηματικά πρακτορεία, τα οποία αναμένεται να ξεκινήσουν ξανά να υποδέχονται πελάτες στις 15 Ιουνίου.

Αυτή την ημερομηνία εξετάζει τουλάχιστον η αγγλική κυβέρνηση για τις επιχειρήσεις που δεν προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης – pubs, καφετέριες, γυμναστήρια και πρακτορεία στοιχήματος. Ωστόσο, θα προηγηθεί μια δοκιμαστική περίοδος, πριν αποφασιστεί η τελική ημερομηνία ανοίγματος αυτών των επιχειρήσεων.

 

Τα σχέδια της αγγλικής κυβέρνησης για τα στοιχηματικά πρακτορεία

Σύμφωνα με τα σενάρια που εξετάζει η κυβέρνηση, η καταλληλότερη ημερομηνία για να ανοίξουν τα στοιχηματικά πρακτορεία είναι η 15η Ιουνίου. Πριν έρθει η συγκεκριμένη ημερομηνία, όμως, θα ανοίξουν δοκιμαστικά κάποιες επιχειρήσεις εξωτερικού χώρου. Αν αυτό το δοκιμαστικό άνοιγμα πραγματοποιηθεί στις αρχές του Ιουνίου, θα έχουν προκύψει χρήσιμα συμπεράσματα για τις δυνατότητες της επανέναρξης της αγγλικής οικονομίας, εν μέσω της πανδημίας.

Αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, τα στοιχηματικά πρακτορεία θα ανοίξουν ξανά στις 15 Ιουνίου, υπό την προϋπόθεση ότι θα μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλεια των πελατών και των υπαλλήλων τους. Οι επιχειρήσεις θα πρέπει να συμμορφωθούν 100% με τα μέτρα κοινωνικής απόστασης που ισχύουν και οι παρευρισκόμενοι σε κλειστούς χώρους θα πρέπει να είναι ασφαλείς.

Όπως είναι φυσικό, άλλωστε, τα μέτρα κοινωνικής απόστασης θα είναι απαραίτητα, τουλάχιστον τις πρώτες εβδομάδες λειτουργίας των στοιχηματικών πρακτορείων. Η μέγιστη χωρητικότητα των καταστημάτων θα μειωθεί, ώστε να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις, οι υπάλληλοι θα πρέπει να είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι και να έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό (μάσκα, γάντια κτλ.) και οι παίχτες του στοιχήματος θα πρέπει να ενημερώνονται για τα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να λαμβάνουν για τη δική τους υγεία, αλλά και των γύρω τους.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.