Επέστρεψαν τα τυχερά παιχνίδια στη Λετονία

Τα τυχερά παιχνίδια επέστρεψαν στην αγορά της Λετονίας και οι επιχειρήσεις που τα προσφέρουν μπορούν ξανά να ξεκινήσουν να δραστηριοποιούνται, μετά τη λήξη της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης που κήρυξε η κυβέρνηση, εξαιτίας της εξάπλωσης της πανδημίας. Η επιστροφή των τυχερών παιχνιδιών είναι ακόμη πιο καλοδεχούμενη στην περίπτωση της Λετονίας, αφού η κυβέρνηση αποφάσισε να απαγορέψει, όχι μόνο τα επίγεια τυχερά παιχνίδια (για ευνόητους λόγους), αλλά και τα online!

Συγκεκριμένα, το σύνολο της αγοράς τυχερών παιχνιδιών της Λετονίας (επίγεια και online) σταμάτησε τις δραστηριότητές της στις 22 Μαρτίου. Η αρχική απόφαση της κυβέρνησης ήταν ασαφής στην περίπτωση των online τυχερών παιχνιδιών, αλλά τελικά διέταξε ακόμη και τις στοιχηματικές ιστοσελίδες να σταματήσουν να λειτουργούν προσωρινά (απόφαση που έφερε και προσφυγές).

 

Η επιστροφή των τυχερών παιχνιδιών στη Λετονία

Οι αρμόδιοι έφεραν στο κοινοβούλιο της Λετονίας ένα νέο νομοσχέδιο, το οποίο βάζει τέλος στην κατάσταση έκτακτης ανάγκης στη χώρα. Το νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε και τελικά οι επιχειρήσεις που προσφέρουν τυχερά παιχνίδια στον επίγειο και στον online τομέα έχουν ξεκινήσει να λειτουργούν ξανά.

Αρχικά, μάλιστα, συζητήθηκε το ενδεχόμενο να παραταθεί η διακοπή της λειτουργίας των επιχειρήσεων επίγειων τυχερών παιχνιδιών, αλλά οι αντιδράσεις ήταν έντονες. Οι υπεύθυνοι των επιχειρήσεων διαβεβαίωσαν την κυβέρνηση ότι έχουν ήδη λάβει τα απαραίτητα μέτρα και μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με ασφάλεια.

Οι κάτοικοι της Λετονίας, λοιπόν, μπορούν ξανά να παίζουν σε τυχερά παιχνίδια του επίγειου και του online τομέα, αλλά μένει να φανεί ποιες θα είναι οι επιπτώσεις του κλεισίματος, ειδικά στον online τομέα. Άλλωστε, οι υπεύθυνοι είχαν προειδοποιήσει ότι το αδικαιολόγητο κλείσιμο των στοιχηματικών ιστοσελίδων ενδέχεται να ωθήσει πολύ κόσμο στο παράνομο online στοίχημα.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.