Το πιο κερδοφόρο στην Ιστορία θα είναι το φετινό Μουντιάλ

Βρισκόμαστε εν μέσω του Μουντιάλ της Ρωσίας και, παρόλο που παράλληλα βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού, οι παίχτες του online στοιχήματος δεν είναι μόνο δραστήριοι, αλλά έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Άλλωστε, το Μουντιάλ αποτελεί τη σημαντικότερη διοργάνωση του 2018 και τη δημοφιλέστερη για τους παίχτες που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο, το δημοφιλέστερο ούτως ή άλλως άθλημα του στοιχήματος.

Κάθε Μουντιάλ, άλλωστε, αποτελεί την αφορμή για την τοποθέτηση εκατομμυρίων online στοιχημάτων. Και, όπως φαίνεται, το φετινό θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, αφού οι εκτιμήσεις των υπευθύνων κάνουν για το πιο επικερδές Μουντιάλ στην Ιστορία της διοργάνωσης.

 

Κέρδη 47 δις ευρώ προβλέπουν οι εταιρείες στοιχήματος

Όπως φαίνεται από την πορεία των στοιχημάτων έως τώρα στο Μουντιάλ, ο αριθμός και τα ποσά των στοιχημάτων έχουν αυξηθεί, με αποτέλεσμα να έχει εκτιναχθεί ο τζίρος του online στοιχήματος. Η αύξηση στον τζίρο στοιχηματισμού σημαίνει παράλληλα και αυξημένα κέρδη για τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται online. Οι υπολογισμοί των υπευθύνων κάνουν λόγο για κέρδη της τάξης των 47 δις ευρώ, αν οι τάσεις στοιχηματισμού συνεχιστούν με τον ίδιο τρόπο.

Παράλληλα, οι εταιρίες στοιχήματος που εδρεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, μία από τις πιο κερδοφόρες αγορές στον κόσμο, βασιζόμενες στις έως τώρα επιδόσεις των ιστοσελίδων στοιχήματος που διατηρούν, υπολογίζουν πως ο συνολικός τζίρος σε online στοιχήματα θα ξεπεράσει τα 2,8 δις ευρώ στη χώρα. . Πρόκειται για μια σημαντική αύξηση (σχεδόν τη διπλάσια), σε σχέση με τον τζίρο του Μουντιάλ του 2014, ο οποίος δεν ξεπέρασε τα 1,2 δις ευρώ.

Τέλος, μεγάλο ρόλο στην αύξηση των στοιχημάτων στο Μουντιάλ δεν έπαιξε μόνο το ενδιαφέρον που παρουσιάζουν οι αγώνες, αλλά και οι βελτιωμένες υπηρεσίες (κάποιες από αυτές, μάλιστα, είναι νέες και πρωτοποριακές) που προσφέρουν στα μέλη τους οι στοιχηματικές ιστοσελίδες.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.