Τη Synergy Sports θα εξαγοράσει η εταιρεία διανομής στατιστικών Sportradar

Η Sportradar, μία από τις κορυφαίες εταιρείες διανομής στατιστικών, δεδομένων και εικόνων στον κόσμο, προχώρησε σε συμφωνία εξαγοράς της αμερικανικής Synergy Sports, μιας εταιρείας ανάλυσης δεδομένων και εικόνων, που έχει καταφέρει να πετύχει αρκετές σημαντικές συνεργασίες τα τελευταία χρόνια. Η Sportradar θέλει να ενισχύσει την γκάμα των υπηρεσιών της, ενσωματώνοντας τις τεχνολογίες της Synergy Sports στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες της και, όπως φαίνεται, οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε συμφωνία.

Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας εξαγοράς της Synergy Sports από την Sportradar δεν έχουν ανακοινωθεί, πάντως. Οι υπεύθυνοι των δύο εταιρειών, άλλωστε, αναμένουν τις απαραίτητες εγκρίσεις από τις αρμόδιες ρυθμιστικές Αρχές.

 

Τα οφέλη της εξαγοράς για την Sportradar

Η Synergy Sports είναι μια εταιρεία ψηφιακών υπηρεσιών και ανάλυσης δεδομένων και βίντεο που επικεντρώνεται κατά κύριο λόγο στην αγορά των ΗΠΑ και προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες σε μια σειρά από αθλητικούς φορείς. Μια από τις σημαντικότερες συνεργασίες της Synergy Sports είναι αυτή με τη FIBA στο μπάσκετ. Στο πλαίσιο αυτής, οι αρμόδιοι και οι ομάδες λαμβάνουν μια σειρά χρήσιμων υπηρεσιών, όπως η αυτόματη δημιουργία γραφικών και βίντεο, αλλά και η ανάλυση των αγώνων.

Η συγκεκριμένη συνεργασία της Synergy Sports με τη FIBA ενδιαφέρει πολύ τη Sportradar, αλλά δεν αποτελεί το μόνο όφελος που της προσφέρει. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας διανομής στατιστικών επιθυμούν να ενσωματώσουν κάποιες από τις τεχνολογίες της Synergy Sports στις πλατφόρμες της Sportradar, ώστε να βελτιωθούν όλες οι υπηρεσίες. Συγκεκριμένα, τα νέα συστήματα θα προσφέρουν πιο ολοκληρωμένες αναλύσεις των στατιστικών και των βίντεο, ενώ παράλληλα θα αποτελέσουν και ένα νέο εργαλείο εντοπισμού και ανάλυσης ύποπτων φάσεων και αγώνων.

Τέλος, η Synergy έχει έντονη παρουσία στον τομέα των κολεγιακών αθλημάτων των ΗΠΑ, γεγονός που σημαίνει ότι η Sportradar θα αποκτήσει πρόσβαση σε μια σειρά από εξαιρετικά δημοφιλείς αγώνες.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.