Απέτυχε η προσπάθεια εξαγοράς της Ladbrokes Coral

Επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να ενδιαφέρεται για την στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes Coral, η (επίσης στοιχηματική) εταιρεία GVC Holdings, ενεπλάκη σε συνομιλίες εξαγοράς, οι οποίες όμως, όπως ενημερώνουν οι Financial Times, απέτυχαν.

Η Ladbrokes Coral αποτελεί τη συγχωνευμένη εταιρεία που προέκυψε μετά από τη συνεργασία των Ladbrokes και Coral. Η διαδικασία συγχώνευσης ολοκληρώθηκε πριν μερικούς μήνες και, ήδη από τον περασμένο Δεκέμβριο, εμφανίστηκαν φήμες που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον από πλευράς GVC Holdings για εξαγορά της εταιρείας.

Η GVC Holdings, με τη σειρά της, αποτελεί ιδιοκτήτρια κάποιων από τις δημοφιλέστερες στοιχηματικές εταιρείες, όπως οι Bwin και Sportingbet. Όπως φαίνεται, όμως, η Ladbrokes Coral δε θα προστεθεί στη λίστα των εταιρειών που της ανήκουν.

 

Το χρονικό της αποτυχημένης προσπάθειας

Σύμφωνα με το δημοσίευμα των Financial Times, η GVC προχώρησε σε πρόταση εξαγοράς της Ladbrokes Coral, προκειμένου να δημιουργήσει τον αδιαφιλονίκητο ηγέτη της στοιχηματικής αγοράς του Ηνωμένου Βασιλείου. Τα στελέχη της εταιρείας ζήτησαν από το λογιστικό τμήμα να υπολογίσει την αξία της συγχωνευμένης εταιρείας, προκειμένου να καταθέσουν πρόταση εξαγοράς. Οι λογιστές υπολόγισαν την αξία των περιουσιακών στοιχείων της Ladbrokes Coral στα 2,7 δις λίρες και πρότειναν τα 3,6 δις λίρες ως τιμή εξαγοράς.

Ωστόσο, τα στελέχη της Ladbrokes Coral αρνήθηκαν την προσφορά της GVC Holdings, καθώς την έκριναν χαμηλή. Όπως φαίνεται, μάλιστα, οι υπεύθυνοι δε θα παρουσιάσουν καν την προσφορά εξαγοράς στους μετόχους της στοιχηματικής εταιρείας.

 

Το μέλλον της υπόθεσης

Σύμφωνα με εκπροσώπους των δύο εταιρειών, τέλος, οι συνομιλίες εξαγοράς έχουν παγώσει. Ωστόσο, κανείς δε μπορεί να πει με σιγουριά ποια θα είναι τα επόμενα βήματα των υπευθύνων. Άλλωστε, ο κλοιός γύρω από τις στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο κλείνει, όσο οι νόμοι γίνονται πιο αυστηροί και οι φόροι υψηλότεροι, με αποτέλεσμα οι ειδικοί να αναμένουν νέο γύρο συγχωνεύσεων και εξαγορών στο άμεσο μέλλον.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη