Στη Digidas SL το ισπανικό τμήμα της Mybet

H εταιρία στοιχημάτων Mybet πούλησε το ισπανικό της τμήμα στην εταιρεία Digidas SL, καθώς αποφάσισε να αποχωρήσει από την αγορά της χώρας. Η δραστηριοποίηση της Mybet στην Ισπανία της στοίχησε ζημίες 5,4 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία του 2013 και οι υπεύθυνοι δε θέλησαν να υποστούν νέο πλήγμα τέτοιου μεγέθους. Αποφάσισαν, λοιπόν, να κλείσουν τις εκεί ιστοσελίδες τους και να τις πουλήσουν σε κάποιον ενδιαφερόμενο. Και αυτός βρέθηκε στο πρόσωπο της Digidas SL, η οποία τις απέκτησε - όπως αναφέρεται - έναντι του ποσού των 275.000 ευρώ. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της Mybet, τέλος, η εταιρεία θα χάσει τις προοπτικές της ισπανικής αγοράς, αλλά θα γίνει περισσότερο ανταγωνιστική σε βάθος χρόνου.

Η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχημάτος στην Ελλάδα και προσφέρει μεγάλη ποικιλία αθλημάτων,στοιχηματικών αγορών αλλά και παιχνιδιών στα μέλη της.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Mybet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.