Προς πώληση η bwin.party;

Οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρίας bwin παραδέχθηκαν σε χρηματιστηριακές πηγές πως εξετάζουν μια ποικιλία πιθανών συνεργασιών, προκειμένου να αυξήσουν την αξία του μετοχικού κεφαλαίου του ομίλου. Με τον τρόπο αυτό, φαίνεται να επιβεβαιώνουν τις φήμες των τελευταίων ημερών που θέλουν την εταιρεία να εξετάζει το ενδεχόμενο εξαγοράς της και την Amaya να προσανατολίζεται στην απόκτησή της, έναντι του ποσού των 1.5 δις ευρώ.

 

Οι δηλώσεις των υπευθύνων της bwin.party, βέβαια, δεν περιλαμβάνουν τη λέξη "εξαγορά" και κάνουν λόγο απλά για "πιθανούς επιχειρηματικούς συνδυασμούς" με διάφορους ενδιαφερόμενους, οι οποίοι ενδεχομένως οδηγήσουν σε μια πρόταση εξαγοράς. Στο παιχνίδι των φημολογιών, τέλος, μπήκε και η Playtech, η οποία προχώρησε σε ρευστοποίηση κάποιων χρημάτων, προκειμένου να χρηματοδοτήσει "οργανικές ευκαιρίες".

H Bwin έχει έτος ιδρύσεως το 1999 και ανήκει στις εταιρίες στοιχημάτων  που προσφέρουν  τεράστια γκάμα αθλημάτων,αγορών και παιχνιδιών στα μέλη τους.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bwin και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bwin ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.