Βελτιώνεται η εικόνα των τυχερών παιχνιδιών στα μάτια των Αμερικανών

Μια νέα δημοσκόπηση δείχνει ότι η εικόνα των Αμερικανών για τα τυχερά παιχνίδια έχει βελτιωθεί τον τελευταίο χρόνο. Η επέκταση των νόμιμων τυχερών παιχνιδιών σε πολλές Πολιτείες της χώρας και η οργανωμένη και έννομη προσφορά τους έχει φέρει θετικότατα αποτελέσματα στην αμερικανική αγορά.

Αποτέλεσμα αυτού είναι για πρώτη φορά το ποσοστό των Αμερικανών που θεωρεί ηθικά αποδεκτά τα τυχερά παιχνίδια να έχει ξεπεράσει το 70%. Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Gallup, το 71% των Αμερικανών θεωρεί ότι τα τυχερά παιχνίδια και η ενασχόληση μαζί τους δεν είναι ηθικά μεμπτά. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσοστό αποδοχής από τη χρονιά που ξεκίνησε να διεξάγεται η συγκεκριμένη ετήσια δημοσκόπηση.

 

Το 71% των Αμερικανών εγκρίνει τα τυχερά παιχνίδια

Η ετήσια δημοσκόπηση της Gallup ζήτησε από τους συμμετέχοντες να σχολιάσουν με βάση την ηθική τους κάποιες συγκεκριμένες πρακτικές και τα τυχερά παιχνίδια βρέθηκαν στην κορυφαία πεντάδα, πίσω από την αντισύλληψη, το διαζύγιο, το αλκοόλ και το προγαμιαίο σεξ. Το ποσοστό 71% που θεωρεί τα τυχερά παιχνίδια ηθικά αποδεκτά είναι μεγαλύτερο από το 68% του 2019, αλλά και από το 69% (το μεγαλύτερο ποσοστό έως πρόσφατα) του 2018. Και, φυσικά, πρόκειται για μια τεράστια αύξηση από το 58% του 2009, του χαμηλότερου ποσοστού στην ιστορία της δημοσκόπησης.

Όσον αφορά στα στατιστικά της δημοσκόπησης, οι άνδρες ήταν περισσότεροι (72%) από τις γυναίκες (69%) που θεωρούν αποδεκτά τα τυχερά παιχνίδια. Παράλληλα, περισσότεροι ήταν οι λευκοί (76%) που ενέκριναν τα τυχερά παιχνίδια, σε σχέση με τους μη λευκούς (60%). Τέλος, οι απόφοιτοι κολεγίου που ενέκριναν τα τυχερά παιχνίδια ήταν περισσότεροι.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.