Συνεργασία AGA και NASCAR για τον υπεύθυνο στοιχηματισμό

Η AGA (American Gaming Association), το εμπορικό όργανο των στοιχηματικών εταιρειών που λειτουργούν νόμιμα στις ΗΠΑ, έχει ξεκινήσει την προώθηση ενός συνολικού πλάνου υπεύθυνου στοιχηματισμού και αναζητά συνεργάτες από όλο το φάσμα του αθλητισμού. Πρόσφατα, η AGA ανακοίνωσε μια νέα τέτοια συνεργασία με τη NASCAR, τη διοργανώτρια των δημοφιλέστερων αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού στις ΗΠΑ.

Η νέα αυτή συνεργασία πραγματοποιήθηκε με επίκεντρο την προώθηση του υπεύθυνοι στοιχηματισμού και οι δύο πλευρές θα δημιουργήσουν κοινό προωθητικό υλικό, προκειμένου να ενημερώσουν και να εκπαιδεύσουν τους παίχτες του στοιχήματος.

 

Συνεργασία για καλό σκοπό

Χάρη στη συνεργασία που προέκυψε ανάμεσα στην AGA και στη NASCAR, θα δημιουργηθεί νέο υλικό προώθησης του υπεύθυνου στοιχηματισμού. Το νέο υλικό θα παρουσιάζεται έπειτα σε κάθε αγώνα, εκδήλωση και ψηφιακή πρωτοβουλία της NASCAR, προκειμένου οι παίχτες να ενθαρρύνονται να στοιχηματίζουν πιο υπεύθυνα.

Η καμπάνια ονομάζεται “Παίξε με τακτική, στοιχημάτισε υπεύθυνα” και παροτρύνει τους παίχτες να θέτουν έναν συγκεκριμένο προϋπολογισμό στο στοίχημα, να επιλέγουν μόνο νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες και να στοιχηματίζουν στο πλαίσιο της κοινωνικότητας.

 

Η δέσμευση της AGA στο υπεύθυνο στοίχημα

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία και καμπάνια της AGA είναι η μεγαλύτερη που έχει πραγματοποιηθεί στις ΗΠΑ για τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Οι υπεύθυνοι έχουν δημιουργήσει καμπάνιες και ενημερωτικό υλικό για τον υπεύθυνο στοιχηματισμό, που εκπαιδεύει τους παίχτες και παραπέμπει στους ειδικούς όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα, ενώ παράλληλα αναζητούν συνεργάτες που θα επεκτείνουν το δίκτυο ενημέρωσης και την αποτελεσματικότητα της καμπάνιας σε κάθε Πολιτεία που έχει νομιμοποιήσει το στοίχημα.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.