Δίκτυο παράνομων τυχερών παιχνιδιών εξάρθρωσε το Βιετνάμ

Οι διωκτικές Αρχές του Βιετνάμ κατάφεραν μια τεράστια επιτυχία κατά του παράνομου τζόγου, αφού εξάρθρωσαν ένα μεγάλο δίκτυο διεξαγωγής τυχερών παιχνιδιών. Οι αρμόδιοι προχώρησαν σε 21 συλλήψεις μελών του δικτύου, το οποίο υπολογίζεται ότι είχε συνολική αξία άνω των 850 εκατομμυρίων δολαρίων!

Το δίκτυο παράνομων τυχερών παιχνιδιών δραστηριοποιούταν κυρίως διαδικτυακά και διεξήγαγε ηλεκτρονικές παρτίδες πόκερ και λοταρίες. Τα παιχνίδια αυτά είχαν συγκεντρώσει τεράστιο ενδιαφέρον στο Βιετνάμ και εκατοντάδες πολίτες συμμετείχαν σε αυτά.

 

Το παράνομο δίκτυο που εξαρθρώθηκε στο Βιετνάμ

Σύμφωνα με τις διωτκτικές Αρχές του Βιετνάμ, το δίκτυο παράνομων τυχερών παιχνιδιών αποτελούταν από 21 μέλη, τα οποία έχουν συλληφθεί. Οι δράστες είχαν στήσει ένα μεγάλο δίκτυο ηλεκτρονικών τυχερών παιχνιδιών, που λειτουργούσαν χωρίς άδεια. Οι παίχτες μπορούσαν να μεταφέρουν χρήματα μέσω τραπεζικών λογαριασμών ή κωδικών προπληρωμένων καρτών και να χρησιμοποιούν έπειτα αυτά τα χρήματα, προκειμένου να συμμετέχουν σε διαδικτυακές παρτίδες πόκερ και λοταρίες. Η ενημέρωση των πελατών και οι δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνταν μέσω των social media και σε κάθε παιχνίδια συμμετείχαν από δεκάδες έως εκατοντάδες παίχτες.

 

Ο νόμος για τα τυχερά παιχνίδια στο Βιετνάμ

Το Βιετνάμ αντιμετώπιζε έως πρόσφατα εχθρικά κάθε μορφή τυχερών παιχνιδιών, επίγειων ή online. Ωστόσο, το 2017 αποφασίστηκε να νομιμοποιηθούν κάποια τυχερά παιχνίδια σε δοκιμαστική βάση. Σε αυτά μπορούν να συμμετέχουν αποκλειστικά παίχτες άνω των 21 ετών, με ετήσιο εισόδημα τουλάχιστον 430 δολαρίων. Οι εταιρείες που προσφέρουν τυχερά παιχνίδια, όμως, θα πρέπει οπωσδήποτε να έχουν αποκτήσει την απαραίτητη άδεια.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.