Αύξηση των παράνομων στοιχημάτων στις ΗΠΑ

Ο Μάρτιος αποτελεί έναν από τους αγαπημένους μήνες των Αμερικανών φιλάθλων, αλλά και των παιχτών του στοιχήματος, καθώς κατά τη διάρκειά του εξελίσσεται το πρωτάθλημα του NCAA στο κολεγιακό μπάσκετ. Οι δύο φιναλίστ θα αναμετρηθούν στις 3 Απριλίου, μα έως τότε, εκατομμύρια Αμερικανοί θα έχουν κερδίσει ή θα έχουν χάσει χρήματα στα στοιχήματα που θα έχουν τοποθετήσει, προσπαθώντας να προβλέψουν τις ομάδες που θα προκριθούν, αρχικά στη φάση των 16 και έπειτα στις επόμενες.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, μάλιστα, οι Αμερικανοί αναμένεται να στοιχηματίσουν φέτος περισσότερα χρήματα από ποτέ στο NCAA. Οι υπολογισμοί κάνουν λόγο για τζίρο 10,4 εκατομμυρίων δολαρίων, έναντι των 9,2 εκατομμυρίων του 2016. Τα ποσά είναι τεράστια, αλλά δεν αφορούν όλα σε νόμιμο στοιχηματισμό.

 

Μόνο το 3% είναι νόμιμο!

Τα στοιχεία σχετικά με τον τζίρο των στοιχημάτων στο ΝCAA προέρχονται από την American Gaming Association (AGA), μια οργάνωση που αντιπροσωπεύει τη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών και υπολογίζει κάθε χρόνο τα ποσά που στοιχηματίζουν οι Αμερικανοί παίχτες. Η AGA αναφέρει πως η επέκταση του online στοιχήματος στις ΗΠΑ έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην αύξηση του τζίρου στοιχηματισμού, ιδιαίτερα σε περιόδους όπως η τρέχουσα, που το πρωτάθλημα του NCAA αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της AGA, όμως, μόνο το 3% (περίπου 295 εκατομμύρια δολάρια) των στοιχημάτων που θα τοποθετηθούν αυτές τις ημέρες στο NCAA είναι νόμιμο! Θυμίζουμε πως, με εξαίρεση Πολιτείες όπως η Nevada, το online στοίχημα παραμένει εκτός νόμου στις ΗΠΑ. Τα στοιχήματα σε “ερασιτέχνες” bookmakers, ακόμη και τα στοιχήματα μεταξύ φίλων ή συναδέλφων είναι τυπικά παράνομα στις περισσότερες Πολιτείες των ΗΠΑ. Ωστόσο, οι Αμερικανοί δε φαίνεται να πτοούνται, ειδικά κατά τη διάρκεια του March Madness, όπως αποκαλείται η περίοδος του πρωταθλήματος του NCAA.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη