Κλείνουν ξανά τα στοιχηματικά πρακτορεία στην Ουαλία

Η αγορά στην Ουαλία ακολουθεί διαφορετική πορεία από εκείνη του υπόλοιπου Ηνωμένου Βασιλείου και τα στοιχηματικά πρακτορεία, μαζί με όλες τις υπόλοιπες επιχειρήσεις τυχερών παιχνιδιών, είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, πολύ σύντομα θα επιστρέψουν σε καθεστώς lockdown, σύμφωνα με την απόφαση της τοπικής κυβέρνησης.

Αναλυτικότερα, οι αρμόδιοι αποφάσισαν να επιβάλουν ένα νέο lockdown στις 4 Δεκεμβρίου, το οποίο θα ισχύσει για 17 ημέρες. Σκοπός του lockdown είναι να μειωθούν αρκετά τα κρούσματα, ώστε η αγορά της χώρας σε κάθε τομέα να μπορέσει να λειτουργήσει κατά την εορταστική περίοδο και οι αρμόδιοι υπολογίζουν ότι τα πρακτορεία στοιχήματος και οι υπόλοιπες επιχειρήσεις θα μπορέσουν να λειτουργήσουν κανονικά τα Χριστούγεννα.

 

Σε νέο lockdown η Ουαλία

Σύμφωνα με τη νεότερη ανακοίνωση των αρμοδίων, τα στοιχηματικά πρακτορεία θα παραμείνουν κλειστά για τις επόμενες 17 ημέρες, μαζί με επιχειρήσεις του τομέα της εστίασης και της ψυχαγωγίας. Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες στοιχήματος στην Ουαλία θα έχουν στη διάθεσή τους μόνο την εναλλακτική του online στοιχήματος, τουλάχιστον έως τις 21 Δεκεμβρίου.

Στόχος των αρμοδίων είναι όλες οι παραπάνω επιχειρήσεις να ανοίξουν ξανά τις πύλες τους εγκαίρως για τις γιορτές. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι το άνοιγμα δε θα συνοδεύεται από περιορισμούς. Συγκεκριμένα, τα πρακτορεία στοιχήματος και οι υπόλοιπες επιχειρήσεις παιχνιδιών (όπως και άλλα καταστήματα) θα παραμένουν ανοιχτά έως τις 10 το βράδυ και με μειωμένη χωρητικότητα (όπως συμβαίνει σήμερα).

Παράλληλα, η Ουαλία εξετάζει το ενδεχόμενο να επιστρέψει από το lockdown με ζώνες σε κάθε περιοχή, ανάλογα με τα κρούσματα της πανδημίας. Σε αυτή την περίπτωση, τα στοιχηματικά πρακτορεία που θα βρίσκονται σε περιοχές με υψηλό επιδημιολογικό φορτίο θα κλείνουν, ενώ όσα βρίσκονται σε περιοχές που παρουσιάζουν καλύτερη εικόνα θα παραμένουν ανοιχτά.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.