Στην ολλανδική μαύρη λίστα όσες ιστοσελίδες επιτρέπουν ανήλικο στοιχηματισμό

Οι αρμόδιες Αρχές στην Ολλανδία εργάζονται πυρετωδώς για το άνοιγμα της αγοράς online στοιχήματος το 2021 και ταυτόχρονα επιτρέπουν στις εταιρείες στοιχήματος να δραστηριοποιούνται χωρίς επιπτώσεις στη χώρα – τουλάχιστον μέχρι να τεθεί σε ισχύ ο νέος νόμος, στις αρχές του 2021.

Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι οι εταιρείες στοιχήματος μπορούν να δρουν ανεξέλεγκτα στην ολλανδική αγορά, έως ότου τεθεί σε ισχύ ο νέος νόμος. Οι αρμόδιοι έχουν ανακοινώσει μια σειρά από περιορισμούς και υποχρεώσεις και όσοι δεν υπακούν θα τιμωρούνται με την είσοδό τους σε μια μαύρη λίστα. Και, όπως είναι φυσικό, όσες εταιρείες συμπεριληφθούν σε αυτή τη μαύρη λίστα δε θα μπορούν έπειτα να αιτηθούν μία από τις άδειες νόμιμης λειτουργίας στην Ολλανδία.

 

Η προστασία των ανηλίκων βασική προϋπόθεση στην ολλανδική αγορά

Ακόμη και οι εταιρείες στοιχήματος που σκοπεύουν να αιτηθούν μία από τις άδειες νόμιμης λειτουργίας μπορούν να δραστηριοποιούνται έως το 2021 στην Ολλανδία, αρκεί να καλύπτουν κάποιες προϋποθέσεις. Και η σημαντικότερη από αυτές αφορά στην προστασία των ανηλίκων. Σύμφωνα με τις αρμόδιες Αρχές, οι εταιρείες αυτές θα πρέπει να επιβεβαιώνουν ότι όλα τα μέλη τους έχουν συμπληρώσει το απαραίτητο όριο ηλικίας. Η επιβεβαίωση αυτή είναι καθαρά δική τους υποχρέωση και οι εταιρείες που θα υποπέσουν σε παράβαση (είτε ακούσια είτε εθελούσια) θα τιμωρούνται με τη είσοδό τους στη μαύρη λίστα της Ολλανδίας. Και αυτό θα σημαίνει ότι, μόλις ξεκινήσει η διαδικασία των αιτήσεων δε θα μπορούν να συμμετάσχουν.

 

Οι υπόλοιποι περιορισμοί έως το άνοιγμα της αγοράς

Η υποχρέωση για την προστασία των ανηλίκων δεν είναι η μόνη που έχουν όσες εταιρείες στοιχήματος θέλουν να δραστηριοποιηθούν νόμιμα στην Ολλανδία. Σύμφωνα με τους περιορισμούς που έχουν ανακοινώσει οι υπεύθυνοι, απαγορεύεται επίσης να υποστηρίζουν την ολλανδική γλώσσα ή να διατηρούν στοιχηματικές ιστοσελίδες με τη διεύθυνση .nl (τουλάχιστον έως ότου αποκτήσουν την απαραίτητη άδεια). Τέλος, απαγορεύεται να χρησιμοποιούν μεθόδους συναλλαγών που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά ή στη μεγάλη πλειοψηφία τους από τους Ολλανδούς παίχτες.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.