35 άδειες online τυχερών παιχνιδιών υπολογίζει να μοιράσει η Ολλανδία

Η ολλανδική KSA προετοιμάζεται για το τελικό στάδιο της απελευθέρωσης της αγοράς online τυχερών παιχνιδιών στη χώρα και πολύ σύντομα θα ξεκινήσει τη διανομή αδειών στις ιστοσελίδες που θα πληρούν τις προϋποθέσεις. Η διαδικασία αιτήσεων ξεκινά από την 1η Απριλίου και οι αρμόδιοι εκτιμούν ότι το ενδιαφέρον θα είναι αυξημένο.

Σύμφωνα με τους τελευταίους υπολογισμούς, μάλιστα, οι αρμόδιοι εκτιμούν ότι θα μοιράσουν περίπου 35 άδειες online στοιχήματος και άλλων τυχερών παιχνιδιών τους επόμενους μήνες. Αυτό σημαίνει ότι η ολλανδική αγορά online τυχερών παιχνιδιών θα ξεκινήσει δυναμικά, προσφέροντας άφθονες επιλογές στους Ολλανδούς παίχτες.

 

Οι εκτιμήσεις και οι υπενθυμίσεις της KSA

H KSA υπολογίζει ότι θα προχωρήσουν στη διαδικασία αίτησης άδειας νόμιμης λειτουργίας περίπου 40 ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών, με τις περισσότερες να προέρχονται από το εξωτερικό. Από αυτές, υπολογίζεται ότι περίπου οι 35 θα εξασφαλίσουν μία από τις άδειες και θα ξεκινήσουν να λειτουργούν νόμιμα στη χώρα από την 1η Απριλίου.

Οι εκτιμήσεις που δημοσίευσε η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή, στο πλαίσιο της ετήσιας έκθεσής της για το 2020, συνοδεύτηκε και από κάποιες υπενθυμίσεις για τις ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών που σκοπεύουν να αιτηθούν μια από τις άδειες νόμιμης λειτουργίας. Οι περισσότερες από αυτές τις υπενθυμίσεις αφορούν στις υποχρεώσεις που θα έχουν οι νόμιμες ιστοσελίδες απέναντι στους παίχτες και στην προστασία τους από τον εθισμό στον τζόγο.

Συγκεκριμένα, η KSA υπενθύμισε πρωτίστως στις ιστοσελίδες στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών ότι θα πρέπει να ελέγχουν όλους τους πελάτες τους σε αντιδιαστολή με τη βάση δεδομένων Cruks (το πρόγραμμα εθελοντικού αποκλεισμού της Ολλανδίας, το οποίο θα απαγορεύει σε κάθε επιχείρηση τυχερών παιχνιδιών να δέχεται ως πελάτες όσους έχουν εγγραφεί σε αυτό), αλλά και ότι θα είναι υποχρεωμένες να συνεισφέρουν οικονομικά στο ταμείο πρόληψης και αντιμετώπισης του εθισμού στον τζόγο.

Στην ίδια έκθεση, τέλος, η KSA ανακοίνωσε ότι εισέπραξε 8,2 εκατομμύρια ευρώ από φόρους μέσα στο 2020.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη