Νέα ενημερωτική καμπάνια για το σύστημα αυτοαποκλεισμού της Σουηδίας

Η Spelinspektionen, η ρυθμιστική Αρχή της αγοράς τυχερών παιχνιδιών της Σουηδίας θα ενισχύσει την ενημέρωση για το εθνικό πρόγραμμα αυτοαποκλεισμού που έχει λανσάρει (Spelpaus), με βασικό σκοπό των αρμοδίων να αποτελεί η ολοκληρωμένη πληροφόρηση κάθε παίχτη που ενδεχομένως αντιμετωπίζει προβλήματα εθισμού στον τζόγο και αναζητά βοήθεια. Το εν λόγω πρόγραμμα επιτρέπει στους παίχτες να ζητούν τον εθελοντικό αποκλεισμό τους, όχι σε μεμονωμένες ιστοσελίδες, αλλά στο σύνολο των παρόχων που προσφέρουν στοίχημα και άλλα τυχερά παιχνίδια στη χώρα.

Η νέα καμπάνια ενημέρωσης για το Spelpaus είναι η δεύτερη που διεξάγεται εν μέσω των περιοριστικών μέτρων που έχει προκαλέσει η πανδημία. Η πρώτη διήρκεσε ολόκληρο το καλοκαίρι και περιλάμβανε μηνύματα στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και σε άλλα ΜΜΕ.

 

Η νέα ενημερωτική καμπάνια της Spelinspektionen

Η Spelinspektionen αποφάσισε να επαναφέρει την καμπάνια ενημέρωσης για το Spelpaus, εν μέσω των νέων περιοριστικών μέτρων που ισχύουν στη Σουηδία, εξαιτίας της πανδημίας. Οι αρμόδιοι φοβούνται ότι ο περιορισμός των Σουηδών θα τους οδηγήσει στα online τυχερά παιχνίδια, όπου ο έλεγχος για τη συμπεριφορά τους θα είναι λιγότερο αποτελεσματικός, και για αυτό το λόγο αποφάσισαν να επαναφέρουν την καμπάνια ενημέρωσης για το Spelpaus.

Αυτή τη φορά, όμως, η καμπάνια θα διεξαχθεί αποκλειστικά online και θα απευθύνεται σε ελαφρώς διαφορετικό κοινό. Ενώ κατά την πρώτη καμπάνια στόχος ήταν οι ίδιοι οι Σουηδοί παίχτες, τώρα στοχεύονται συγκεκριμένα οι γυναίκες, οι συγγενείς παιχτών που έχουν εθιστεί στον τζόγο και οι παίχτες που δεν έχουν ως πρώτη γλώσσα τα σουηδικά. Η καμπάνια θα διαρκέσει έως τον Ιανουάριο του 2021 και θα αποτελείται από 13 διαφορετικά μηνύματα, που θα δημοσιεύονται σε διαφορετικές ιστοσελίδες.

Σύμφωνα με τους αρμόδιους, τέλος, η προηγούμενη καμπάνια είχε θετικά αποτελέσματα και σκοπός τους είναι να τα επαναλάβουν. Η Spelinspektionen τόνισε ότι η προηγούμενη καμπάνια αύξησε τον αριθμό όσων έχουν εγγραφεί στη βάση δεδομένων του Spelpaus, από το 54% στο 71%.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.