Επεκτείνεται η online στοιχηματική αγορά της Κολομβίας

H αγορά του online στοιχήματος στην Κολομβία παρουσιάζει σημαντική ανάπτυξη τους τελευταίους μήνες και αναμένεται να επεκταθεί ακόμη περισσότερο, καθώς οι αρμόδιες Αρχές συνεχίζουν να παραχωρούν άδειες στις στοιχηματικές εταιρείες του εξωτερικού που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν νόμιμα στη χώρα.

Μετά από μια σειρά αδειών που παραχώρησαν σε πρώτη φάση οι κολομβιανές Αρχές, ο πρόεδρος της αρμόδιας ρυθμιστικής Αρχής (Coljuegos) δήλωσε πως σκοπεύει να παραχωρήσει τουλάχιστον ακόμη δύο άδειες σε ενδιαφερόμενες εταιρείες στοιχηματισμού, πριν το τέλος του 2017.

 

Άνοιγμα της αγοράς και καταπολέμηση του παράνομου στοιχηματισμού

Η Κολομβία αποτελεί την πρώτη χώρα της Νότιας Αμερικής που άνοιξε πλήρως την αγορά του online στοιχήματος, ήδη από το 2016. Τον Ιούνιο του 2017 ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητες διαδικασίες και ξεκίνησαν να απονέμονται οι απαραίτητες άδειες στις στοιχηματικές εταιρείες που πληρούσαν τις προϋποθέσεις. Σήμερα, κατέχουν την απαραίτητη άδεια τέσσερις εταιρείες στοιχήματος.

Η πρώτη φάση έχει ήδη τελειώσει, αλλά σύμφωνα με τον πρόεδρο της Coljuegos, Juan B. Perez Hidalgo, θα δοθούν κι άλλες άδειες έως το τέλος του 2017. Σύμφωνα με τον ίδιο, η δραστηριοποίηση των εταιρειών του εξωτερικού στη χώρα δε μπορεί παρά να ενισχύσει τις επενδύσεις στη χώρα. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, βρίσκεται αυτή την εποχή σε συνομιλίες με τους υπεύθυνους στοιχηματικών εταιρειών από πολλές χώρες.

Παράλληλα με την επέκταση της αγοράς του online στοιχήματος, οι αρμόδιοι έχουν ένα ακόμη… στοίχημα να κερδίσουν: αυτό της καταπολέμησης του παράνομου στοιχηματισμού. Οι αρμόδιες Αρχές έχουν εντατικοποιήσει τις προσπάθειές τους να σταματήσουν τη δραστηριότητα των εταιρειών στοιχηματισμού που προσφέρουν υπηρεσίες χωρίς άδεια και η αύξηση του αριθμού αδειών αποτελεί ένα από τα μέτρα. Παράλληλα, η κυβέρνηση έχει ήδη δημοσιεύσει μια μαύρη λίστα με 325 εταιρείες στοιχηματισμού που δραστηριοποιούνται χωρίς άδεια στη χώρα.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.