Στον… αέρα λόγω εκλογών το νόμιμο online στοίχημα στο Buenos Aires

Οι επερχόμενες εκλογές στην Αργεντινή (στις 27 Οκτωβρίου) έχουν προκαλέσει σημαντικές καθυστερήσεις στη διαδικασία νομιμοποίησης του online στοιχήματος στην περιφέρεια του Buenos Aires, ενώ πολλοί φοβούνται ότι το θέμα απλά θα επιστρέψει σε κάποιο κρατικό συρτάρι, μετά από μήνες προετοιμασίας.

Θυμίζουμε ότι η σημερινή κυβερνήτης του Buenos Aires, η María Eugenia Vidal, είχε ταχθεί αρχικά υπέρ της νομιμοποίησης του online στοιχήματος εντός των ορίων της περιφέρειας. Οι ενδιαφερόμενες στοιχηματικές εταιρείες, μάλιστα, έλαβαν οδηγίες και ξεκίνησαν να συνεργάζονται με αργεντινές εταιρείες, προκειμένου να εξασφαλίσουν μία από τις άδειες. Η διαδικασία, όμως, έχει διακοπεί λόγω εκλογών και ενδεχομένως να μη συνεχιστεί ποτέ.

 

Ο ρόλος των εκλογών στις καθυστερήσεις της νομιμοποίησης του στοιχήματος

Οι ψηφοφόροι θα κληθούν στις κάλπες στις 27 Οκτωβρίου και, μεταξύ άλλων, θα κληθούν να ψηφίσουν και για νέο κυβερνήτη στο Buenos Aires. Η María Eugenia Vidal είναι ξανά υποψήφια, αλλά οι δημοσκοπήσεις δίνουν προβάδισμα στον αντίπαλό της, Axel Kicillof. Αν ο Kicillof επικρατήσει στις εκλογές, θα κληθεί να διευθετήσει το εκκρεμές ζήτημα του online στοιχήματος. Ωστόσο, κάτι τέτοιο θεωρείται μάλλον αρνητική εξέλιξη, αφού το κόμμα του έχει ταχθεί ενάντια στη νομιμοποίηση του στοιχήματος στο παρελθόν.

Οι εταιρείες στοιχήματος που παρακολουθούν με τεράστιο ενδιαφέρον τις εξελίξεις, όμως, δεν ποντάρουν ούτε στην María Eugenia Vidal, αν αυτή εκλεγεί ξανά. Κατά την προεκλογική της εκστρατεία, η σημερινή κυβερνήτης (και υποστηρίκτρια του νομοσχεδίου που θα νομιμοποιούσε το online στοίχημα στο Buenos Aires) απέφυγε να αναφερθεί στο νέο νομοσχέδιο, ενώ έδωσε σε πολλούς την εντύπωση πως είναι διατεθειμένη να το θυσιάσει, αν κάτι τέτοιο της εξασφαλίσει περισσότερες ψήφους.

Έτσι, οι εταιρείες που έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες αίτησης για νόμιμη δραστηριότητα στην αγορά online στοιχήματος του Buenos Aires έχουν να αντιμετωπίσουν δύο πιθανά σενάρια, από τα οποία κανένα δε μοιάζει να τους εξασφαλίζει αυτό που τους είχαν υποσχεθεί πριν μερικούς μήνες.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.