Υπό διερεύνηση τα μέλη της ρυθμιστικής Αρχής στοιχημάτων στο Βέλγιο

Το αρμόδιο τμήμα της βεγλικής κυβέρνησης, το CINT, το οποίο ανήκει στην υπηρεσία του Συνηγόρου του Πολίτη, ανακοίνωσε πως ξεκινά μια έρευνα με αντικείμενο την BGC, την αρμόδια ρυθμιστική Αρχή της αγοράς στοιχήματος της χώρας. Το συγκεκριμένο τμήμα ξεκίνησε την έρευνα μετά από καταγγελίες που δέχθηκαν οι αρμόδιοι, σχετικά με παραβάσεις, στις οποίες έχουν υποπέσει μέλη της BGC.

Η έρευνα θα επικεντρωθεί σε πέντε καταγγελίες που κατατέθηκαν επίσημα έναντι συγκεκριμένων μελών της BGC, οι οποίες αφορούν από εκμετάλλευση της θέσης ορισμένων στελεχών έως αποδοχή δωροδοκιών.

 

Η έρευνα στην βελγική ρυθμιστική Αρχή

Οι αρμόδιοι θα επικεντρωθούν σε συγκεκριμένες καταγγελίες και έχουν ήδη ξεκινήσει τις έρευνες στο εσωτερικό της BGC. Συγκεκριμένα, οι καταγγελίες που θα εξετάσουν αφορούν σε κατάχρηση κρατικών πόρων, κατάχρηση εξουσίας, παράνομη παρακολούθηση e-mail υπαλλήλων και αποδοχή δωροδοκιών από εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην αγορά στοιχήματος του Βελγίου.

Οι παραπάνω κατηγορίες είναι σοβαρές και οι αρμόδιοι θα εξετάσουν κάθε περίπτωση, ώστε να εξακριβώσουν αν παραβιάζει ή όχι τους κώδικες λειτουργίας της αρμόδιας ρυθμιστικής Αρχής. Στο επίκεντρο των ερευνών, μάλιστα, θα βρεθεί σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Peter Naessens, διευθυντής της BGC. Ο Naessens έχει ήδη σχολιάσει τα δημοσιεύματα, έχει δηλώσει αθώος και επιφυλάσσεται των νόμιμων δικαιωμάτων του.

Η έρευνα, τέλος, αναμένεται να φτάσει έως και στον υπουργό Δικαιοσύνης, Koen Geens, ο οποίος είναι ο αρμόδιος για τη λειτουργία της BGC. Σε περίπτωση που εντοπιστούν παρατυπίες και παραβάσεις, ο υπουργός μπορεί ακόμη και να κατηγορηθεί για αδικαιολόγητη άγνοια, όσον αφορά στην λειτουργία του τμήματος που βρίσκεται υπό τη δικαιοδοσία του.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη