Νόμιμο το cash out στην στοιχηματική αγορά της Κύπρου

Η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων στην Κύπρο έβαλε τέλος στο σήριαλ της νομιμοποίησης ή όχι του cash out, μίας από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες στον τομέα του online στοιχήματος, που δε μπορούσαν να εκμεταλλευτούν οι Κύπριοι παίχτες. Χάρη στο νέο νομοσχέδιο, το μέχρι σήμερα παράνομο στην Κύπρο cash out νομιμοποιείται και θα είναι σύντομα διαθέσιμο σε όλες τις μεγάλες νόμιμες ιστοσελίδες στοιχήματος.

Το cash out δεν είναι τυχαία μια από τις αγαπημένες υπηρεσίες online στοιχήματος σε ολόκληρο τον κόσμο. Χάρη σε αυτό, οι παίχτες μπορούν να κλείσουν πρόωρα τα στοιχήματά τους, με το πάτημα ενός κουμπιού, και να διεκδικήσουν μειωμένα κέρδη, εξαλείφοντας το ρίσκο.

 

Σύντομα διαθέσιμες στην Κύπρο οι υπηρεσίες cash out

Το σχετικό νομοσχέδιο, που περιλαμβάνει μια σειρά από λεπτομέρειες για τη λειτουργία των νόμιμων στοιχηματικών εταιρειών στην Κύπρο, θα τεθεί σύντομα σε ισχύ και αναμένεται να αλλάξει τον τρόπο που στοιχηματίζουν οι Κύπριοι παίχτες. Άλλωστε, περιλαμβάνει και τη νομιμοποίηση του cash out, μιας υπηρεσίας που σύντομα θα δούμε να είναι διαθέσιμη στις μεγαλύτερες εταιρείες online στοιχήματος που δραστηριοποιούνται στη χώρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, μάλιστα, οι νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες έχουν ήδη ξεκινήσει την προσαρμογή στα νέα δεδομένα και οι περισσότερες από αυτές σκοπεύουν να συμπεριλάβουν το cash out στις διαθέσιμες υπηρεσίες τους από τον Απρίλιο. Η συγκεκριμένη υπηρεσία ήταν και παλιότερα διαθέσιμη σε πολλές κυπριακές ιστοσελίδες στοιχήματος, αλλά απαγορεύθηκε πριν 19 μήνες, με σκοπό την προστασία των καταναλωτών.

Με αφορμή, τέλος, την επιστροφή της υπηρεσίας cash out, η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων συμβουλεύει τους παίχτες να διαβάζουν προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις κάθε υπηρεσίας και προσφοράς που σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.