Καθοριστικό το 2018 για τη νόμιμη στοιχηματική αγορά της Κολομβίας

Η αγορά νόμιμου στοιχήματος της Κολομβίας έκανε το ντεμπούτο της στα τέλη του 2017 και πλέον κλείνει κάτι περισσότερο από έναν ολόκληρο χρόνο λειτουργίας, έναν χρόνο που, σύμφωνα με τους αρμόδιους ήταν κάτι παραπάνω από επιτυχημένος. Ο ίδιος ο πρόεδρος της αρμόδιας ρυθμιστικής Αρχής (Coljuegos), ο Juan Perez Hidalgo, άλλωστε, ανέφερε ότι το 2018 ήταν καθοριστικό για τη λειτουργία της στοιχηματικής αγοράς.

Άλλωστε, τα οικονομικά στοιχεία που ανακοινώθηκαν ήταν καλύτερα του αναμενόμενου, με τους τζίρους της στοιχηματικής αγοράς να ξεπερνούν τις μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ και τα έσοδα του κράτους να χρησιμοποιούνται για να κλείνουν τρύπες στον κρατικό προϋπολογισμό.

 

Τζίροι εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ στην Κολομβία

Οι αρμόδιες Αρχές της Κολομβίας αποφάσισαν να νομιμοποιήσουν το στοίχημα και να απελευθερώσουν την αγορά στα τέλη του 2017. Με αυτόν τον τρόπο, ήλπιζαν, όχι μόνο να μειώσουν το παράνομο στοίχημα, αλλά και να συγκεντρώσουν χρήματα για βασικούς τομείς της δημόσιας διοίκησης, όπως αυτός της υγείας.

Το αποτέλεσμα ήταν να πραγματοποιηθούν τζίροι ύψους 406 εκατομμυρίων ευρώ στο στοίχημα μέσα στο 2018. Οι τζίροι αυτοί απέφεραν σημαντικά έσοδα στις εταιρείες στοιχήματος, αλλά και στο Δημόσιο, μέσω της φορολογίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Αρχές της Κολομβίας εξασφάλισαν περισσότερο από 1,5 εκατομμύριο ευρώ, προκειμένου να βελτιώσουν τις υποδομές της υγείας στη χώρα, κατά τη διάρκεια του έτους.

Κερδισμένοι, τέλος, βρέθηκαν και οι Κολομβιανοί παίχτες του στοιχήματος, οι οποίοι εισέπραξαν συνολικά περισσότερα από 300 εκατομμύρια ευρώ με τις επιτυχημένες προβλέψεις τους.

 

Παράλληλες επιτυχίες και στον τομέα του παράνομου στοιχήματος

Όσο η αγορά νόμιμου στοιχήματος έφερνε κέρδη στο Δημόσιο της χώρας, οι αρμόδιες Αρχές φρόντιζαν ώστε να μειώσουν την επέκταση του παράνομου στοιχήματος. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Coljuegos, οι αρμόδιοι κατόρθωσαν να μπλοκάρουν περισσότερες από 2.600 μη αδειοδοτημένες ιστοσελίδες, να κλείσουν περισσότερες από 3.000 εγκαταστάσεις παράνομου στοιχηματισμού και να κατασχέσουν περισσότερα από 2.800 μηχανήματα τυχερών παιχνιδιών.

Τέλος δείτε και τα οικονομικά αποτελέσματα στην Κολομβία τον μήνα του Μουντιάλ 15 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη