Νέα πλατφόρμα για το Tote της BetFred

Η στοιχηματική εταιρία BetFred ανέθεσε στην εταιρεία Sportech να αντικαταστήσει την υπάρχουσα ηλεκτρονική πλατφόρμα του Tote με τη δική της. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο εταιρείες θα διαρκέσει 10 χρόνια και αξίζει περισσότερα από 11 εκατομμύρια ευρώ.

 

Το Tote της BetFred αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα προϊόντα της, καθώς έχει την αποκλειστικότητα διοργάνωσης όλων των στοιχημάτων τέτοιου είδους στις βρετανικές ιπποδρομίες. Όπως προβλέπει η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, η ηλεκτρονική πλατφόρμα του θα εκσυγχρονιστεί και θα γίνει διαθέσιμη από τον υπολογιστή ή το κινητό, χάρη στο λογισμικό Quantum System της Sportech που θα αντικαταστήσει το υπάρχον.

Η BetFred είναι μία από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες εταιρίες στοιχημάτων στον κόσμο.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfred και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfred ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.