Συμφωνία μεταξύ Betfair και Ολυμπιακής Επιτροπής

Η εταιρία στοιχημάτων Betfair προχώρησε σε μόνιμη συμφωνία με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (IOC), από την οποία προκύπτει η υποχρέωσή της να μοιράζεται τυχόν πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της διαφθοράς στα στοιχήματα που αφορούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

 

Η συμφωνία που υπέγραψαν οι δύο πλευρές αφορά σε όλους του μελλοντικούς Ολυμπιακούς Αγώνες, θερινούς και χειμερινούς, καθώς και σε άλλες διοργανώσεις που βρίσκονται υπό την ευθύνη ομοσπονδιών που σχετίζονται με την Ολυμπιακή Επιτροπή. Η άμεση ενεργοποίησή της προβλέπει ένα λεπτομερές πλαίσιο συνεργασίας, κατά το οποίο η Betfair θα μοιράζεται στοιχεία των πελατών της, σε περίπτωση που εντοπιστεί κάποιου είδους ύποπτη συμπεριφορά.

Η Betfair δεν ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.