Ολοκληρώθηκε η μετάβαση της ιστοσελίδας στοιχήματος Ladbrokes στην πλατφόρμα της GVC

H GVC Holdings, ιδιοκτήτρια της ιστοσελίδας στοιχήματος Ladbrokes, ολοκλήρωσε τη διαδικασία μετάβασής της στην δική της ηλεκτρονική πλατφόρμα. Με άλλα λόγια, η ιστοσελίδα της Ladbrokes βρίσκεται πλέον στην ιδιόκτητη ηλεκτρονική πλατφόρμα της GVC, όπως και οι υπόλοιπες ιστοσελίδες που της ανήκουν (όπως οι Coral, Sportingbet και άλλες).

Θυμίζουμε ότι η GVC Holdings εξαγόρασε τη Ladbrokes Coral το 2018 και λίγο αργότερα ξεκίνησε τη χρονοβόρα διαδικασία μετάβασης των ιστοσελίδων στη δική της ιδιόκτητη πλατφόρμα στοιχήματος.

 

Η διαδικασία μετάβασης της Ladbrokes σε νέα πλατφόρμα

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της GVC, πριν μερικές ημέρες ολοκληρώθηκε το τελικό στάδιο μετάβασης της στοιχηματικής ιστοσελίδας Ladbrokes στη νέα πλατφόρμα. Το τελικό στάδιο αποτελούταν από τη μεταφορά 12,5 εκατομμυρίων λογαριασμών των μελών της Ladbrokes στην πλατφόρμα της GVC.

Συνολικά, περισσότεροι από 25 εκατομμύρια λογαριασμοί μεταφέρθηκαν από την προηγούμενη πλατφόρμα. Αν και η διαδικασία ήταν δύσκολη και χρονοβόρα, η GVC ανακοίνωσε ότι κατάφερε να την ολοκληρώσει και εντός του εκτιμώμενου χρονικού διαστήματος και εντός του υπολογιζόμενου budget. Το ίδιο συνέβη, άλλωστε, και με τη μεταφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Coral που προηγήθηκε της Ladbrokes.

Οι υπεύθυνοι, τέλος, ανακοίνωσαν ότι απέμειναν μόνο κάποιες τεχνικές διαδικασίες που πρέπει να ολοκληρωθούν.

 

Τι σημαίνει η μετάβαση για τα μέλη της Ladbrokes;

Η μετάβαση της στοιχηματικής ιστοσελίδας της Ladbrokes στην πλατφόρμα της GVC δε σημαίνει απαραίτητα ότι οι παίχτες θα συναντήσουν τεράστιες αλλαγές. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πως η ιδιόκτητη πλατφόρμα τους προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα, υψηλότερες ταχύτητες και μια σειρά από εργαλεία και πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Τέλος, η συγκεκριμένη μετάβαση θα απελευθερώσει πόρους και τεχνικό προσωπικό της GVC, γεγονός που σημαίνει ότι θα ενισχυθεί κατά κύριο λόγο ο τομέας του σχεδιασμού και των καινοτομιών.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.