Επεκτείνεται η συνεργασία Sportradar και FIA

Η Sportradar ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τη FIA (Fédération Internationale de l'Automobile) για τα επόμενα χρόνια και θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στο πλευρό της αρμόδιας Αρχής των μηχανοκίνητων αθλημάτων, στον αγώνα της για τη διαφύλαξη της ακεραιότητας των διοργανώσεών της.

Η FIA, φυσικά, δεν είναι η μόνη συνεργάτης της Sportradar. Η εταιρεία είναι γνωστή για τις τεχνολογίες και τις μεθόδους της, όσον αφορά στον τομέα της εποπτείας των στοιχηματικών μοτίβων και των ερευνών της για πιθανές στοιχηματικές απάτες.

 

Τι περιλαμβάνει η νέα συμφωνία;

Μέσω της νέας συμφωνίας, η Sportradar θα συνεχίσει να εργάζεται για λογαριασμό της FIA και να χρησιμοποιεί το λογισμικό FDS (Fraud Detection System), προκειμένου να προστατεύει την ακεραιότητα των κορυφαίων διοργανώσεών της, όπως το πρωτάθλημα της Formula 1. Παράλληλα, η Sportradar θα βασιστεί στην τεχνογνωσία της, προκειμένου να διοργανώσει μια σειρά από σεμινάρια για τους επαγγελματίες των μηχανοκίνητων αθλημάτων και να τους εκπαιδεύσει πάνω στο πώς μπορούν να ελαχιστοποιούν τις παράνομες και επικίνδυνες συμπεριφορές.

Τέλος, οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν στενά στη δημιουργία μιας νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Η συγκεκριμένη θα εκπαιδεύει διαδικτυακά τους επαγγελματίες και θα συμβάλλει στην προστασία του αθλήματος από παράνομες συμπεριφορές, όπως η χειραγώγηση αγώνων και αποτελεσμάτων.

 

Οι δηλώσεις των υπευθύνων

Μετά την επίσημη ανακοίνωση, ο επικεφαλής του τομέα ακεραιότητας της FIA, Pierre Ketterer, δήλωσε σχετικά: “Η προστασία της ακεραιότητας του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι ένα καθήκον τεράστιας σημασίας. Υιοθετώντας αυτή την πολυεπίπεδη προσέγγιση στον τομέα της ακεραιότητας, είμαστε βέβαιοι πως οι διοργανώσεις μας θα συνεχίσουν να διεξάγονται με τις ηθικές αξίες στο προσκήνιο”.

Με τη σειρά του, ο διευθυντής του τομέα υπηρεσιών ακεραιότητας της Sportradar, Andreas Krannich, δήλωσε: “Η ομάδα μας θα επικεντρωθεί στην προστασία των διοργανώσεων της FIA από οτιδήποτε θα μπορούσε να απειλήσει την ακεραιότητά τους. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε ακόμη πιο στενά με τη FIA τα επόμενα χρόνια και να συνεχίσουμε να παίζουμε έναν σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της ακεραιότητας των δημοφιλέστερων μηχανοκίνητων πρωταθλημάτων στον κόσμο”.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.