Στο αμοιβαίο στοίχημα στρέφονται τα eSports

Μια σειρά από εξελίξεις και πρωτοβουλίες μπορεί να φέρει στον χώρο του στοιχηματισμού στα eSports ένα κλασικό είδος στοιχήματος: το αμοιβαίο. Κάποιες εταιρείες στοιχήματος που προσφέρουν επιλογές στα eSports προσανατολίζονται σε ένα νέο μοντέλο που συνδυάζει την νεωτερικότητα των eSports με την κλασική αξία του αμοιβαίου στοιχήματος.

Το αμοιβαίο στοίχημα, άλλωστε, είναι περισσότερο γνωστό σε όσους στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες. Οι υπεύθυνοι των στοιχηματικών εταιρειών, όμως, πιστεύουν ότι ο συγκεκριμένος τρόπος στοιχηματισμού μπορεί να εφαρμοστεί και στα eSports.

 

Τα πλεονεκτήματα του αμοιβαίου στοιχήματος στα eSports

Όπως φαίνεται, δε βρισκόμαστε πολύ μακριά από το σημείο που κάποια εταιρεία στοιχήματος θα προσφέρει αμοιβαίο στοίχημα στα eSports. Πρόσφατα, ο CEO της RPGG, ανακοίνωσε το λανσάρισμα της ιστοσελίδας Puntt.gg, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της τον Μάρτιο και θα προσφέρει αμοιβαίο στοίχημα στα eSports.

Η ιδέα πίσω από αυτή την καινοτομία είναι αρκετά απλή. Το αμοιβαίο στοίχημα μπορεί να λύσει κάποια από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες που προσφέρουν στοιχηματικές επιλογές στα eSports. Ένα τέτοιο είναι ο υπολογισμός των αποδόσεων, ο οποίος σε οποιοδήποτε καθιερωμένο άθλημα είναι μια απλή υπόθεση, αφού συνδυάζονται στατιστικά και τεχνογνωσία δεκαετιών. Στην περίπτωση των eSports, όμως, που βρίσκονται ακόμη στα πρώτα τους βήματα, ο υπολογισμός αποδόσεων είναι πιο δύσκολη υπόθεση.

Το αμοιβαίο στοίχημα θα μπορούσε να λύσει τέτοιου είδους προβλήματα. Άλλωστε, σε αυτό το μοντέλο στοιχηματισμού, τα κέρδη των νικητών εξαρτώνται και από το σύνολο των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν από τα στοιχήματα. Έτσι, είναι ευκολότερο να εξαλειφθούν αδικίες.

Μένει, λοιπόν, να δοκιμαστεί και το νέο μοντέλο στοιχηματισμού στα eSports και να δούμε ποιες εταιρείες θα ακολουθήσουν το ίδιο παράδειγμα.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.