Σε αναζήτηση στοιχηματικών συνεργασιών η ελληνική Volley League

Η Volley League ήταν το μόνο από τα ελληνικά πρωταθλήματα της κατηγορίας αθλημάτων σάλας που ολοκληρώθηκε φέτος, καθώς οι περιορισμοί που έφερε η πανδημία προκάλεσαν σημαντικά προβλήματα σε όλες τις υπόλοιπες διοργανώσεις. Φυσικά, παρόλο που ολοκλήρωσε τη σεζόν, και η Volley League αντιμετώπισε σημαντικά προβλήματα, κυρίως οικονομικά, τα οποία προσπαθούν τώρα να λύσουν οι αρμόδιοι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πάντως, η ΕΣΑΠ δεν έχει χάσει καθόλου χρόνο και πολύ σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν νέες συνεργασίες που θα αποφέρουν σημαντικά έσοδα στην Volley League. Οι συμφωνίες αυτές αφορούν κατά κύριο λόγο τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Volley League, αλλά και τη δυνατότητα μετάδοσης των αγώνων στο εξωτερικό, μέσω των live streaming που παρέχουν στοιχηματικές ιστοσελίδες.

 

Live streaming της Volley League από στοιχηματικές του εξωτερικού;

Προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση, αλλά δημοσιεύματα θέλουν τον Πρόεδρο της ΕΣΑΠ, Παντελή Ταρνατόρο να έχει έρθει σε επαφές με στοιχηματικές ιστοσελίδες του εξωτερικού. Αν προκύψει συμφωνία, οι ιστοσελίδες αυτές θα αποκτήσουν δικαίωμα προσφοράς live στοιχημάτων στους αγώνες της Volley League, αλλά και δικαίωμα ζωντανής μετάδοσής τους, μέσω της υπηρεσίας live streaming.

Όπως προαναφέραμε, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες (αναμένεται, όμως, να ανακοινωθούν σε μερικές ημέρες), αλλά τέτοιου είδους συμφωνίες έχουν καταφέρει να ενισχύσουν οικονομικά μικρά και μεγάλα πρωταθλήματα ανά τον κόσμο.

 

Στην ΕΡΤ τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Volley League

Ό,τι κι αν συμφωνηθεί σχετικά με το live streaming, πάντως, η συγκεκριμένη υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη μόνο στις ιστοσελίδες του εξωτερικού. Άλλωστε, τα ίδια δημοσιεύματα θέλουν τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ να ετοιμάζεται να παραχωρήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Volley League στην ΕΡΤ για τα επόμενα δύο χρόνια. Τα δημοσιεύματα θέλουν την κρατική τηλεόραση να πληρώνει 500.000 ευρώ για τα επόμενα δύο χρόνια και η συγκεκριμένη συμφωνία δε θα επιτρέψει την προβολή αγώνων της Volley League στις ελληνικές στοιχηματικές ιστοσελίδες.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.