Ετοιμάζεται για νόμιμο στοίχημα στις ΗΠΑ το Nascar

Το Nascar, το αμερικανικό πρωτάθλημα μηχανοκίνητου αθλητισμού, ετοιμάζεται να κάνει τα πρώτα του βήματα στην αγορά νόμιμου στοιχήματος των ΗΠΑ, μέσω μιας νέας συμφωνίας που πραγματοποίησε με την εταιρεία Genius Sports. Η νέα συμφωνία δίνει στη Genius Sports το δικαίωμα να σχεδιάσει και να διανείμει μια πλατφόρμα στοιχηματισμού, με αποδόσεις, στατιστικά και άφθονα στοιχήματα σε κάθε αγώνα Nascar.

Η συγκεκριμένη συμφωνία αποτελεί την πρώτη σχετική για το Nascar, που θα κάνει σύντομα τα πρώτα του βήματα στον κόσμο του νόμιμου στοιχήματος στις ΗΠΑ.

 

Οι λεπτομέρειες της νέας συμφωνίας

Στο πλαίσιο της νέας συμφωνίας, η Genius Sports θα αναλάβει να σχεδιάσει μια νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα στοιχηματισμού. Η συγκεκριμένη θα περιέχει στοιχήματα για τους αγώνες του Nascar, αποδόσεις, στοιχεία και στατιστικά. Επιπλέον, θα είναι διαθέσιμη για χρήση από τις νόμιμες εταιρείες των ΗΠΑ που θα θέλουν να προσφέρουν στοίχημα στο Nascar.

Παράλληλα, η Genius Sports κερδίζει και κάτι πολύ σημαντικό: την αποκλειστική διάθεση και διανομή των επίσημων στατιστικών στοιχείων του Nascar, αλλά και εικόνων από τους αγώνες. Αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε εταιρεία στοιχημάτων επιθυμεί κάτι από τα δύο, θα πρέπει να απευθυνθεί αποκλειστικά στην Genius Sports.

 

Χατ τρικ επιτυχημένων αποφάσεων για το Nascar

Όπως και κάθε άλλη διοργανώτρια Αρχή αθλητικών γεγονότων στις ΗΠΑ, αρχικά το Nascar ήταν επιφυλακτικό απέναντι στη νομιμοποίηση του στοιχήματος. Σύντομα, όμως, οι υπεύθυνοι ξεκίνησαν να παίρνουν αποφάσεις που θα έβαζαν το άθλημα για τα καλά στην στοιχηματική πραγματικότητα. Πριν την έναρξη της σεζόν του 2019, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πως πλέον επιτρέπονται οι στοιχηματικές χορηγίες στις ομάδες, ενώ τον περασμένο Δεκέμβριο ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με τη Sportradar, προκειμένου να διαφυλαχθεί η ακεραιότητα του αθλήματος. Και, με τη νέα συνεργασία, το Nascar είναι έτοιμο να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τη νέα πραγματικότητα στις ΗΠΑ.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.