Έχασε τα πρωτεία της ιταλικής αγοράς online στοιχήματος η ιστοσελίδα στοιχημάτων Bet365

Η Bet365 αποτελεί εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο τον δημοφιλέστερο προορισμό των Ιταλών παιχτών στοιχήματος στο διαδίκτυο, αλλά εδώ και μερικές εβδομάδες φαίνεται να χάνει τα πρωτεία της, εξαιτίας των προβλημάτων και των ανακατατάξεων που έχει προκαλέσει η πανδημία στο σύνολο της ιταλικής αγοράς. Οι παίχτες που προτιμούσαν έως πρόσφατα να στοιχηματίζουν σε κάποιο πρακτορείο αναγκάζονται να καταφύγουν σε ιστοσελίδες, αλλά εξακολουθούν να προτιμούν τις εταιρείες που γνωρίζουν από το επίγειο στοίχημα.

Εξαιτίας αυτού του φαινομένου, η ιστοσελίδα στοιχημάτων Bet365 δεν βρίσκεται πλέον στην κορυφή της αγοράς online στοιχήματος της Ιταλίας και στις πρώτες θέσεις βρίσκονται εταιρείες που δραστηριοποιούνται και στον επίγειο και στον online τομέα.

 

Οι επιδόσεις της Bet365 τον Νοέμβριο

Αναλυτικότερα, από την πρώτη θέση που καταλάμβανε στις προτιμήσεις των παιχτών του online στοιχήματος εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο, η Bet365 βρέθηκε στην έκτη, κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου. Αν και τα έσοδα της στοιχηματικής ιστοσελίδας της δεν παρουσίασαν κάποια σημαντική μείωση, η αύξηση των εσόδων που σημείωσαν οι βασικότεροι ανταγωνιστές της την έριξε σε αρκετά χαμηλότερη θέση.

Στην πρώτη θέση της αγοράς online στοιχήματος της Ιταλίας βρίσκεται για το Νοέμβριο η ιστοσελίδα της Eurobet. Η Eurobet είναι μια εταιρεία που ανήκει στην Entain (πρώην GVC Holdings) και δραστηριοποιείται στην ιταλική αγορά, όχι μόνο στον online τομέα, αλλά και στον επίγειο. Έως πρόσφατα, μάλιστα, η στοιχηματική ιστοσελίδα της δεν είχε τόσο μεγάλα έσοδα, καθώς τα περισσότερα προέρχονταν από τα στοιχηματικά πρακτορεία που διατηρεί σε ολόκληρη την Ιταλία. Εξαιτίας της πανδημίας και του lockdown, όμως, τα πρακτορεία της αναγκάστηκαν να κλείσουν και οι περισσότεροι παίχτες κατέφυγαν στην στοιχηματική ιστοσελίδα της.

Το ίδιο ακριβώς έχει συμβεί και με άλλες εταιρείες στοιχήματος που έχουν το πλεονέκτημα έναντι της Bet365 να δραστηριοποιούνται και στον επίγειο και στον online τομέα. Και το αποτέλεσμα είναι η Bet365 να έχει κατρακυλήσει στην έκτη θέση της λίστας με τις δημοφιλέστερες στοιχηματικές ιστοσελίδες της Ιταλίας.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.