Χωρίς κυπριακό στοίχημα η Bet365 στην Κύπρο

Η Bet365 ανακοίνωσε πως τα μέλη της στην Κύπρο δε θα έχουν δικαίωμα στοιχηματισμού στους αγώνες των κυπριακών πρωταθλημάτων. Η στοιχηματική εταιρεία είναι η πρώτη που απέκτησε την απαραίτητη άδεια νόμιμης δραστηριοποίησης στην Κύπρο, αλλά αποφάσισε να αποκλείσει τους Κύπριους παίχτες του στοιχήματος από τα πρωταθλήματα της χώρας.

 

Η Bet365 είχε την επιλογή να ενεργοποιήσει τον κανόνα 3+1, αλλά τελικά αποφάσισε να αποκλείσει εντελώς τους αγώνες των κυπριακών πρωταθλημάτων. Ο συγκεκριμένος κανόνας αναγκάζει όσους παίχτες τοποθετούν ένα στοίχημα σε κυπριακούς αγώνες να το συνοδέψει στο ίδιο δελτίο με τρεις επιπλέον διεθνείς.

 

Μπροστά στο ίδιο δίλημμα, τέλος, θα βρεθούν και οι υπόλοιπες online εταιρίες στοιχημάτων που έχουν αιτηθεί άδεια λειτουργίας στην Κύπρο, όπως οι BetFair, Stoiximan, Meridianbet και Sportingbet.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.