Οι ιδιοκτήτες της Bet365 και πάλι στην κορυφή των φορολογούμενων του Ηνωμένου Βασιλείου

Για μια ακόμη φορά, η οικογένεια Coates, η οποία έχει ιδρύσει και διατηρεί τον έλεγχο της εταιρείας στοιχημάτων Bet365, αναδείχθηκε η κορυφαία φορολογούμενος του Ηνωμένου Βασιλείου, στην ετήσια λίστα των Sunday Times. Η οικογένεια Coates βρέθηκε στην κορυφή της λίστας των φορολογουμένων της περιόδου 2019-2020, παρά το γεγονός ότι η πανδημία επηρέασε σημαντικά τα έσοδα της Bet365.

Οι Coates, όμως, δεν ήταν οι μόνοι κορυφαίοι φορολογούμενοι που επηρεάστηκαν από την πανδημία. Σύμφωνα με το αφιέρωμα των Sunday Times, ο μέσος όρος της φορολογίας (επομένως και τα έσοδα των φορολογουμένων) έπεσε κατά τη διάρκεια του νέου φορολογικού έτους. Είναι χαρακτηριστικό ότι πέρσι, για να μπει κανείς στη λίστα των κορυφαίων φορολογουμένων, θα έπρεπε να έχει πληρώσει τουλάχιστον 23 εκατομμύρια ευρώ. Αντίστοιχα, φέτος αρκούσαν μόλις 15 εκατομμύρια ευρώ.

 

Οι κορυφαίοι φορολογούμενοι του Ηνωμένου Βασιλείου

Σύμφωνα με τη λίστα των Sunday Times, η οικογένεια Coates αποτελεί τον κορυφαίο φορολογούμενο του προηγούμενου έτους, καθώς κλήθηκαν να πληρώσουν περισσότερα από 650 εκατομμύρια ευρώ! Το τεράστιο ποσό δικαιολογείται από τα έσοδα της Bet365, η οποία εξασφάλισε περισσότερα από 8,1 δις ευρώ κατά το 2019-2020. Το δημοσίευμα, μάλιστα, αναφέρει ότι το ποσό που πλήρωσε η οικογένεια Coates φτάνει για να πληρωθούν 63.000 συντάξεις για έναν ολόκληρο χρόνο!

Οι Coates, πάντως, δεν ήταν οι μόνοι ιδιοκτήτες στοιχηματικής εταιρείας που βρέθηκαν στις κορυφαίες θέσεις της λίστας. Στην τρίτη θέση βρέθηκαν τα αδέρφια Fred και Peter Done, ιδρυτές της BetFred. Τα δύο αδέρφια βρίσκονταν στην 22η θέση πέρσι, αλλά με φόρο 217 εκατομμυρίων ευρώ, βρέθηκαν στην κορυφαία τριάδα.

Να θυμίσουμε πως η Denise Coates η οποία αποτελεί την ιδιοκτήτρια αλλά και την διευθύνων σύμβουλο της Bet365, είχε αναδειχθεί η κορυφαία φορολογούμενη του Ηνωμένου Βασιλείου για το 2019. Ενώ το 2018 η οικογένεια Coates είχαν αναδειχθεί ως οι δεύτεροι  μεγαλύτεροι φορολογούμενοι της χώρας.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.