Νόμιμο και στην Ανδαλουσία το online και επίγειο στοίχημα

Η Ισπανία αποτελεί μία από τις χώρες της Ευρώπης που έχουν απελευθερώσει και ρυθμίζουν την στοιχηματική αγορά εδώ και κάποια χρόνια. Ωστόσο, η ιδιαιτερότητα στην συγκεκριμένη χώρα εντοπίζεται στις ανεξάρτητες περιφέρειές της, όπως η Ανδαλουσία, για παράδειγμα, οι οποίες έχουν επιλέξει να ακολουθήσουν τον δικό τους δρόμο, όσον αφορά στους νόμους του στοιχήματος. Είναι χαρακτηριστικό ότι, ενώ και το online και το επίγειο στοίχημα είναι εδώ και χρόνια νόμιμο στην Ισπανία, στην Ανδαλουσία απαγορεύεται.

Αυτό, όμως, αλλάζει πλέον, χάρη στο νέο νόμο που ισχύει στην ανεξάρτητη περιφέρεια της Ανδαλουσίας. Ο στοιχηματισμός είναι πλέον νόμιμος και στα αδειοδοτημένα πρακτορεία και στο διαδίκτυο.

 

Οι νομικές αλλαγές στην Ανδαλουσία

Ο νέος νόμος που εγκρίθηκε από τις αρμόδιες Αρχές, υιοθετεί ουσιαστικά τις ισπανικές πρακτικές στον τομέα του online και επίγειου στοιχήματος. Ακολουθεί τον ισπανικό νόμο του 2011, αλλά προσθέτει και νέους περιορισμούς. Για παράδειγμα, η νομιμοποίηση αφορά σε κάθε είδους στοίχημα, με μόνη εξαίρεση αυτό στις ιπποδρομίες και στις κυνοδρομίες. Επιπλέον, ενώ το στοίχημα θα είναι νόμιμο στα πρακτορεία, θα απαγορεύεται σε άλλου είδους εγκαταστάσεις, όπως ξενοδοχεία και καφετέριες. Παράλληλα, σε αδειοδοτημένες εγκαταστάσεις ανά την περιφέρεια θα λειτουργούν νόμιμα και φρουτάκια.

 

Οι επόμενες κινήσεις

Πλέον, σύμφωνα με το νόμο, η Ανδαλουσία θα παρέχει τις απαραίτητες άδειες στις στοιχηματικές εταιρείες που θα επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν νόμιμα στην περιφέρειά της. Και, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, τα έσοδα που θα αποκομίζουν οι Αρχές από τη νέα απελευθερωμένη αγορά του στοιχήματος θα αγγίζουν τα 1,65 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.