Εκδόθηκαν οι πρώτες άδειες στην αγορά τυχερών παιχνιδιών του Tennessee

Το Tennessee είναι μία από τις Πολιτείες των ΗΠΑ που νομιμοποίησαν πρόσφατα το στοίχημα και οι αρμόδιοι έχουν ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες, για το ντεμπούτο και την απρόσκοπτη λειτουργία της νέας αγοράς. Εξαιρετικά σημαντική διαδικασία για αυτό, όπως είναι φυσικό, είναι η αδειοδότηση των εταιρειών που θα λειτουργήσουν νόμιμα στην αγορά και ήδη τρεις ενδιαφερόμενες εταιρείες στοιχήματος εξασφάλισαν την απαραίτητη άδεια.

Με αυτόν τον τρόπο, η αγορά νόμιμου στοιχήματος του Tennessee μπαίνει στην τελική ευθεία, αφού μόλις δοθούν οι απαραίτητες άδειες, οι εταιρείες θα μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, στον επίγειο, αλλά και στον online τομέα.

 

Οι πρώτες νόμιμες εταιρείες στην αγορά του Tennessee

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των αρμοδίων, οι πρώτες εταιρείες στοιχήματος που εξασφάλισαν την άδεια νόμιμης δραστηριοποίησης στην αγορά του Tennessee είναι οι FanDuel, DraftKings και BetMGM. Οι τρεις εταιρείες εξασφάλισαν προς το παρόν μια προσωρινή άδεια, η οποία αναμένεται να δοθεί κι επίσημα στα μέσα Οκτωβρίου. Μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες, οι εταιρείες θα μπορούν να προσφέρουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους, στους κατοίκους και στους επισκέπτες της Πολιτείας του Tennessee.

Οι τρεις εταιρείες, μάλιστα, θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν και τη μεγαλύτερη ιδιαιτερότητα της νέας αγοράς. Άλλωστε, το Tennessee είναι η πρώτη Πολιτεία που θα νομιμοποιήσει το online και mobile στοίχημα, χωρίς να απαιτεί τη φυσική παρουσία μιας εταιρείας στην Πολιτεία. Σε αντίθεση με άλλες νόμιμες αγορές, όπου όσες εταιρείες προσφέρουν online στοίχημα θα πρέπει να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και στον επίγειο τομέα (σε κάποιες περιτπώσεις, μάλιστα, απαιτείται οι παίχτες να βρίσκονται στις εγκαταστάσεις ενός καζίνο, προκειμένου να τοποθετήσουν online στοιχήματα), στο Tennessee δεν είναι απαραίτητο κάτι τέτοιο. Οι τρεις εταιρείες, τέλος, καθώς και όσες εξασφαλίσουν μια άδεια στο μέλλον, θα πρέπει να πληρώσουν το ποσό των 750.000 δολαρίων και φόρους ίσους με το 20% των εσόδων τους.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.