Εντός της εβδομάδας η επίσημη ανακοίνωση για την αγορά online στοιχήματος του Michigan

Το Michigan αποφάσισε πρόσφατα να νομιμοποιήσει το online στοίχημα και, όπως φαίνεται, η Πολιτεία βρίσκεται στο κατώφλι του ντεμπούτου της νέας αγοράς. Σύμφωνα με τις προβλέψεις των αρμοδίων, άλλωστε, δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί το επίσημο ντεμπούτο της αγοράς online στοιχήματος ακόμα και εντός της επόμενης εβδομάδας.

Ωστόσο, οι αρμόδιοι είναι συγκρατημένοι, αφού έχουν ακόμα αρκετές εκκρεμότητες να ρυθμίσουν, όπως συγκεκριμένοι κανόνες λειτουργίας της αγοράς, αλλά και η έκδοση των αδειών στις εταιρείες που πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Πάντως, δεν αποκλείεται να επιλυθούν όλα τα απαραίτητα θέματα τις επόμενες ημέρες, ανοίγοντας το δρόμο για το ντεμπούτο της αγοράς online στοιχήματος.

 

Η αγορά στοιχήματος του Michigan

H Πολιτεία του Michigan νομιμοποίησε το επίγειο και το online στοίχημα τον Δεκέμβριο του 2019, αλλά οι αρμόδιοι αποφάσισαν αρχικά να επικεντρωθούν στο επίγειο στοίχημα και να μην προχωρήσουν στην αδειοδότηση στοιχηματικών ιστοσελίδων. Η απόφασή τους αυτή άλλαξε πολύ σύντομα, καθώς τα επίγεια καζίνο αναγκάστηκαν να κλείσουν τον Μάρτιο του 2020, εξαιτίας του lockdown. Οι οικονομικές ζημίες της νέας αγοράς ήταν μεγάλες και ανάγκασαν τους υπεύθυνους να ξεκινήσουν τις διαδικασίες δημιουργίας μιας αγοράς online στοιχήματος.

Η αγορά αυτή υποτίθεται ότι θα έκανε το ντεμπούτο της τον Νοέμβριο του 2020, αλλά σημειώθηκαν κάποιες καθυστερήσεις. Πλέον, όμως, το έδαφος είναι πρόσφορο για το ντεμπούτο της αγοράς online στοιχήματος στο Michigan. Και, αν επαληθευθούν οι αισιόδοξες προβλέψεις των αρμοδίων, πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί η επίσημη ημερομηνία, αλλά και η έναρξη της διαδικασίας αδειοδότησης. Η τελευταία, πάντως, δεν αναμένεται να διαρκέσει πολύ, αφού ήδη αρκετές εταιρείες στοιχήματος έχουν εξασφαλίσει άδεια επίγειου στοιχήματος και δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Πολιτεία, έτοιμες να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους και στον online τομέα.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.