Νέο lockdown κλείνει τα στοιχηματικά πρακτορεία στην Σκωτία

Η Σκωτία προστίθεται στις χώρες που προχωρούν σε lockdown, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις της πανδημίας. Σε αντίθεση με άλλες χώρες, όμως, η Σκωτία προχωρά σε τοπικά lockdown, τα οποία θα επηρεάσουν συγκεκριμένες περιοχές της χώρας, έως τις 11 Δεκεμβρίου.

Όπως είναι φυσικό, ανάμεσα στις επιχειρήσεις που θα κλείσουν εξαιτίας του lockdown είναι και πολλά στοιχηματικά πρακτορεία. Άλλωστε, η κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσει όλες τις μη απαραίτητες επιχειρήσεις και εκείνες που προσφέρουν τυχερά παιχνίδια βρίσκονται στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας. Οι αθλητικές εκδηλώσεις, πάντως, όπως οι αγώνες ποδοσφαίρου και οι ιπποδρομίες, θα συνεχίσουν να διεξάγονται κανονικά.

 

Σχεδόν 500 στοιχηματικά πρακτορεία κλειστά στη Σκωτία

Τα νέα μέτρα και τα τοπικά lockdown ισχύουν από τις 20 Νοεμβρίου έως τις 11 Δεκεμβρίου και θα επηρεάσουν μεγάλο κομμάτι της Σκωτίας. Εξαιτίας των μέτρων που αναγκάζουν τις μη απαραίτητες επιχειρήσεις να κλείσουν, σχεδόν 500 στοιχηματικά πρακτορεία σε ολόκληρη τη χώρα θα κλείσουν τις πύλες τους. Συγκεκριμένα, 487 πρακτορεία θα αναγκαστούν να σταματήσουν τη λειτουργία τους, τουλάχιστον έως τις 11 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για περισσότερα από τα μισά πρακτορεία στοιχήματος που λειτουργούν στη Σκωτία, γεγονός που θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς τυχερών παιχνιδιών της χώρας. Τα περισσότερα από αυτά, άλλωστε, βρίσκονται στην Γλασκόβη, η οποία συμπεριλαμβάνεται στις πόλεις που μπαίνουν σε lockdown.

H απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει τα στοιχηματικά πρακτορεία στις επιλεγμένες περιοχές, τέλος, σχολιάστηκε από την BGC (Betting and Gaming Council), η οποία δήλωσε την αμέριστη στήριξή της στη συγκεκριμένη απόφαση. Οι υπεύθυνοι, όμως, τόνισαν ότι το νέο lockdown θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στους ιδιοκτήτες και στους υπαλλήλους των πρακτορείων στοιχήματος. Τέλος, ανέφεραν για μια ακόμη φορά ότι τα μέτρα που έχουν λάβει όλα τα πρακτορεία στοιχήματος στη Σκωτία ήταν αυστηρά και αποτελεσματικά.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.