Ανάκαμψη παρουσιάζει η αγορά τυχερών παιχνιδιών των Φιλιππίνων

Η αγορά τυχερών παιχνιδιών των Φιλιππίνων δέχθηκε ισχυρό πλήγμα από την εξάπλωση της πανδημίας και εξακολουθεί να αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα, αφού και αυτή τη στιγμή η χώρα βρίσκεται σε lockdown, με τις περισσότερες επιχειρήσεις του κλάδου (επίγεια καζίνο και άλλες) να παραμένουν κλειστές. Ωστόσο, τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου φέρνουν μια αισιοδοξία στους φορείς της αγοράς, καθώς δείχνουν ότι βρίσκεται σε ανάκαμψη.

Η αισιοδοξία προκύπτει από το γεγονός ότι, αν και βρίσκονται χαμηλότερα από τα αντίστοιχα του πρώτου τριμήνου του 2020, τα έσοδα της αγοράς κατάφεραν να ξεπεράσουν εκείνα του αμέσως προηγούμενου τριμήνου: του τέταρτου του 2020. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι η αγορά έχει ξεπεράσει τα προβλήματά της, αλλά σίγουρα βρίσκεται σε τροχιά ανάκαμψης.

 

Οι επιδόσεις της αγοράς κατά το πρώτο τρίμηνο

Η ρυθμιστική Αρχή της αγοράς τυχερών παιχνιδιών των Φιλιππίνων, η PAGCOR, ανακοίνωσε ότι τα έσοδα του πρώτου τριμήνου του 2021 ανήρθαν στα 402 εκατομμύρια ευρώ. Η αύξηση που παρατηρείται, σε σχέση με τα έσοδα του αμέσως προηγούμενου τριμήνου, αγγίζει το 17,5%. Ωστόσο, τα έσοδα του πρώτου τριμήνου του 2021 παραμένουν κατά 39,2% λιγότερα από τα αντίστοιχα του πρώτου τριμήνου του 2020, όταν τα προβλήματα της πανδημίας δεν είχαν ακόμα επηρεάσει τόσο πολύ την αγορά τυχερών παιχνιδιών.

Τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι η αγορά των Φιλιππίνων βρίσκεται σε ανάκαμψη, παρά το γεγονός ότι έχει ακόμα αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσει. Άλλωστε, τα έσοδα του τριμήνου εμφανίστηκαν αυξημένα, παρά το γεγονός ότι οι επιχειρήσεις επίγειων τυχερών παιχνιδιών έχασαν ένα μεγάλο κομμάτι του Μαρτίου, αφού αναγκάστηκαν να κλείσουν ξανά τις πύλες τους, εξαιτίας ενός νέου lockdown.

Δείτε επίσης τα οικονομικά αποτελέσματα του 2020 της αγοράς τυχερών παιχνιδιών των Φιλιππίνων.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.