Νέες καταλήξεις στις διευθύνσεις των στοιχηματικών ιστοσελίδων στην Αργεντινή

Η ρυθμιστική Αρχή της αγοράς τυχερών παιχνιδιών της Αργεντινής ζήτησε από τις νόμιμες ιστοσελίδες στοιχήματος να αλλάξουν την κατάληξη των διευθύνσεών τους, ώστε να διευκολύνουν το έργο της αναγνώρισής τους. Οι αρμόδιοι ζήτησαν από τις νόμιμες ιστοσελίδες στοιχήματος και άλλων τυχερών παιχνιδιών να μεταφέρουν τα domain τους σε νέα, με την κατάληξη .bet.ar, προκειμένου να μπορούν να ξεχωρίζουν από τις ιστοσελίδες που προσφέρουν χωρίς άδεια τις υπηρεσίες τους στη χώρα.

Η μεταφορά των domain των νόμιμων ιστοσελίδων ξεκινά στις 21 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί το δυνατόν συντομότερο, προκειμένου η αγορά online τυχερών παιχνιδιών της Αργεντινής να αποκτήσει ισχυρότερη υπόσταση και να είναι σε θέση να καταπολεμήσει αποτελεσματικότερα τα παράνομα τυχερά παιχνίδια.

 

Η νέα αρχή για την αγορά online τυχερών παιχνιδιών της Αργεντινής

Η αγορά online τυχερών παιχνιδιών της Αργεντινής έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο της, με κάθε περιφέρεια της χώρας να αποφασίζει αν επιθυμεί τη νομιμοποίησή τους ή όχι. Παράλληλα με τις ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών που έχουν εξασφαλίσει την απαραίτητη άδεια, όμως, δραστηριοποιούνται και αρκετές χωρίς άδεια.

Σκοπός της υιοθέτησης της ίδιας κατάληξης στις διευθύνσεις των νόμιμων στοιχηματικών ιστοσελίδων, λοιπόν, είναι το να ξεχωρίζουν εύκολα από τις παράνομες. Εφόσον όλες οι νόμιμες ιστοσελίδες μεταφέρουν το domain τους στο .bet.ar, οι παίχτες θα μπορούν εύκολα να ξεχωρίζουν εκείνες που λειτουργούν νόμιμα από τις αντίστοιχες που λειτουργούν παράνομα. Παράλληλα, θα διευκολυνθεί και το έργο των παρόχων υπηρεσιών διαδικτύου, αλλά και των τραπεζών, καθώς θα μπλοκάρουν οποιαδήποτε δραστηριότητα που δεν σχετίζεται με νόμιμες ιστοσελίδες.

Η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή, ALEA, τέλος, δήλωσε τα εξής: “Η αλλαγή αυτή θα επιτρέψει την ομογενοποίηση των αρχείων μας για τις νόμιμες ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών. Η ξεκάθαρη αναγνώριση των ιστοσελίδων που έχουν εξασφαλίσει άδεια θα ενδυναμώσει τις στρατηγικές επικοινωνίας στον τομέα της καταπολέμησης των παράνομων τυχερών παιχνιδιών”.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.