Κατά της απαγόρευσης της πιστωτικής κάρτας οι στοιχηματικές ιστοσελίδες της Αυστραλίας

Στην Αυστραλία έχει προκύψει μια μεγάλη συζήτηση, σχετικά με το αν η χρήση πιστωτικής κάρτας στο online στοίχημα και σε άλλα τυχερά παιχνίδια του διαδικτύου ευνοεί τη δημιουργία προβλημάτων εθισμού στον τζόγο. Οι αρμόδιες Αρχές στην Αυστραλία έχουν πάρει ως σημείο αναφοράς την απόφαση απαγόρευσης της χρήσης πιστωτικών καρτών στο online στοίχημα στο Ηνωμένο Βασίλειο και συζητούν το ενδεχόμενο να επιβάλλουν μια παρόμοια απαγόρευση.

Ωστόσο, το ενδεχόμενο αυτό έχει προκαλέσει και αρκετές αντιδράσεις στους κόλπους της αγοράς τυχερών παιχνιδιών της Αυστραλίας. Η πλέον επίσημη είναι αυτή του συλλογικού εμπορικού οργάνου Responsible Wagering Australia, το οποίο αποτελείται από εκπροσώπους των νόμιμων εταιρειών τυχερών παιχνιδιών και επικεντρώνεται στην ανάπτυξη τρόπων για την αποτελεσματικότερη προστασία των παιχτών από τον εθισμό στον τζόγο.

 

Οι αντιρρήσεις του Responsible Wagering Australia για την απαγόρευση των πιστωτικών

Ο επικεφαλής του Responsible Wagering Australia δήλωσε ξεκάθαρα την αντίθεση του φορέα στο ενδεχόμενο να απαγορευτεί η χρήση πιστωτικής κάρτας στο online στοίχημα και στα υπόλοιπα τυχερά παιχνίδια της χώρας. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι αρμόδιοι υπερβάλλουν, όταν αναφέρονται στους κινδύνους που μπορεί να προκαλέσει η χρήση πιστωτικής κάρτας, και αδυνατούν να εμπιστευθούν τους ίδιους τους παίχτες, προκειμένου να αποφασίσουν για το πώς θα προστατευθούν καλύτερα από τον εθισμό στον τζόγο.

Παράλληλα, ο επικεφαλής της Responsible Wagering Australia ανέφερε ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις για το ότι η χρήση πιστωτικής κάρτας στα τυχερά παιχνίδια αυξάνει τις πιθανότητες να αποκτήσει κάποιος προβλήματα εθισμού στον τζόγο. “Θεωρούμε ότι ο πρώτος λόγος ανήκει στους ίδιους τους παίχτες, οι οποίοι έχουν την προσωπική ευθύνη που χρειάζεται για να παίξουν υπεύθυνα και να μην παρασυρθούν”, τόνισε, αφού επανέλαβε ότι μια πιστωτική κάρτα από μόνη της δε μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα εθισμού στον τζόγο και δε θα έπρεπε να απαγορευτεί η χρήση της στα τυχερά παιχνίδια.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη