Νέο ρεκόρ τζίρου για τη νόμιμη στοιχηματική αγορά του New Jersey

Το New Jersey, μία από τις πρώτες Πολιτείες των ΗΠΑ που νομιμοποίησαν το στοίχημα, μετά την κατάργηση του νόμου PASPA, σημείωσε ένα ακόμη ρεκόρ τζίρου, τον πρώτο μήνα του 2019. Ο στοιχηματικός τζίρος κατά τον Ιανουάριο ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ, κυρίως χάρη στα πλέι-οφ του NFL στο αμερικανικό ποδόσφαιρο, αλλά και στα στοιχήματα στο NBA. Παράλληλα, σημαντική αύξηση τζίρου σημειώθηκε και στα υπόλοιπα τυχερά παιχνίδια που προσφέρονται νόμιμα στην Πολιτεία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρμόδιοι, μάλιστα, ο Ιανουάριος του 2019 ήταν ο πιο επιτυχημένος μήνας για την αγορά στοιχήματος του New Jersey, αφού ξεπέρασε τις επιδόσεις του Δεκεμβρίου του 2018, αλλά και του Νοεμβρίου, που ήταν ο πιο επιτυχημένος μήνας έως σήμερα.

 

Αύξηση 20% στο τζίρο της στοιχηματικής αγοράς

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αρμόδιας ρυθμιστικής Αρχής, ο τζίρος της αγοράς στοιχήματος του New Jersey ξεπέρασε τα 385,3 εκατομμύρια δολάρια μέσα στον Ιανουάριο. Πρόκειται για μια αύξηση της τάξης του 21%, σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2018, ενώ παράλληλα σημειώθηκε και αύξηση 16%, σε σχέση με το τζίρο του Νοεμβρίου, ο οποίος ήταν ο πιο επιτυχημένος μήνας της αγοράς έως σήμερα, με τζίρο 330,7 εκατομμυρίων δολαρίων.

Παράλληλα, η αύξηση οφείλεται σε τεράστιο βαθμό στο online στοίχημα, το οποίο ευθύνεται για το 79% του συνολικού τζίρου. Συγκεκριμένα, ο τζίρος του online στοιχήματος ξεπέρασε για πρώτη φορά τα 300 εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, τα έσοδα του online στοιχήματος παρουσίασαν μείωση, σε σχέση με τον Δεκέμβριο, αφού δεν ξεπέρασαν τα 18,8 εκατομμύρια δολάρια. Η πτώση στα έσοδα άγγιξε το 9,6%.

Όσον αφορά στις προτιμήσεις των παιχτών στοιχήματος, τέλος, δύο ήταν οι διοργανώσεις που ξεχώρισαν στα στοιχήματα που τοποθετήθηκαν στο New Jersey. Η πρώτη ήταν το NFL, η οποία βρισκόταν στη φάση των πλέι-οφ μέσα στον Ιανουάριο. Και η δεύτερη ήταν το NBA. Το αμερικανικό ποδόσφαιρο ευθύνεται για το 21% του συνολικού τζίρου (στα 82,1 εκατομμύρια δολάρια), ενώ το μπάσκετ για το 35% (στα 135,6 εκατομμύρια δολάρια).

Δείτε τα οικονομικά αποτελέσματα του New Jersey για το 2018.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.