Το σκάκι στο επίκεντρο της νέας συνεργασίας της εταιρείας στοιχημάτων Unibet

Η Unibet ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία, η οποία σχετίζεται αυτή τη φορά με το σκάκι. Συγκεκριμένα, η εταιρεία στοιχημάτων ανακοίνωσε ότι στην ομάδα των πρεσβευτών της προστέθηκε ο κορυφαίας παίχτης Magnus Carlsen, γνωστός και ως “ο Mozart στο σκάκι”!

Ο νέος πρεσβευτής της Unibet θα αναλάβει μια σειρά από πρωτοβουλίες, οι οποίες θα έχουν ως κύριο σκοπό την ενίσχυση του fair play και του υπεύθυνου στοιχηματισμού. Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε, ότι οι πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Unibet στους συγκεκριμένους τομείς δεν περιορίζονται μόνο στα υπερδημοφιλή αθλήματα, όπως το ποδόσφαιρο, αλλά και σε πιο ασυνήθιστα στον χώρο του στοιχήματος.

 

Ο νέος πρεσβευτής της Unibet

Ο Magnus Carlsen αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίχτες στο σκάκι σε ολόκληρο τον κόσμο, ήδη από τα 13 χρόνια του, και πολλοί τον συγκρίνουν με τους θρυλικούς Gasparov και Karpov. Ο Νορβηγός παίχτης έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με τη Unibet, αφού η στοιχηματική εταιρεία αποτελούσε τη χορηγό της αναμέτρησής του με τον Αμερικανό Fabiano Caruana, στο πλαίσιο του 2018 FIDE World Championship, μια αναμέτρηση που διήρκεσε 51 ολόκληρες ώρες, κερδίζοντας τεράστια προβολή σε ολόκληρο τον κόσμο! Τότε, η Unibet είχε χαρακτηρίσει την συγκεκριμένη χορηγία ως την πιο επιτυχημένη στην ιστορία της.

Η νέα συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα περιλαμβάνει μια σειρά από πρωτοβουλίες και διαφημιστικές καμπάνιες, στις οποίες θα πρωταγωνιστεί ο Magnus Carlsen. Σκοπός αυτών, όμως, δε θα είναι προώθηση του brand της Unibet, αλλά η προώθηση του υπεύθυνου στοιχηματισμού. Άλλωστε, η Unibet επικεντρώνεται αρκετά στον συγκεκριμένο τομέα τους τελευταίους μήνες, προχωρώντας σε συνεργασίες που έχουν αυτόν ακριβώς τον σκοπό, σε βάρος της δικής της προβολής.
 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.