Έρευνα για τα… φοιτητικά στοιχήματα στην Αγγλία

Η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή του Ηνωμένου Βασιλείου δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας νέας έρευνας, η οποία αφορά στο στοίχημα και επικεντρώνεται στις συνήθειες των φοιτητών της χώρας και στους κινδύνους που αντιμετωπίζουν.

Πρόκειται για μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 1,2 εκατομμυρίων νέων που φοιτούν στα πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου και περιέχει αρκετά χρήσιμα, αλλά και κάποια ανησυχητικά αποτελέσματα.

 

Δύο στους τρεις φοιτητές στοιχηματίζουν στην Αγγλία

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που δημοσίευσε η αρμόδια Αρχή UKGC, δύο στους τρεις φοιτητές στη χώρα στοιχηματίζουν κατά τη διάρκεια του χρόνου, γεγονός που σημαίνει ότι ο στοιχηματισμός αποτελεί συνήθεια για πολλούς από τους φοιτητές. Παράλληλα, διαπιστώνεται ότι ένας στους οχτώ φοιτητές έχει χάσει μαθήματα, εξαιτίας της συνήθειας στοιχηματισμού, ενώ ένας στους τέσσερις έχει ξοδέψει περισσότερα από όσα του επιτρέπει το πορτοφόλι και ο προϋπολογισμός του.

Τα αποτελέσματα έχουν κριθεί ανησυχητικά, αλλά οι αρμόδιοι δεν προσανατολίζονται στο να αυξήσουν τα όρια ηλικίας στοιχηματισμού ή στο να περιορίσουν τους φοιτητές. Σκοπός των αποτελεσμάτων είναι να χρησιμοποιηθούν σε εκδηλώσεις στα πανεπιστήμια της χώρας, με σκοπό να ενημερωθούν οι φοιτητές για τους κινδύνους που κρύβει ο τζόγος και να διαπαιδαγωγήσουν αποτελεσματικότερα στις συνήθειες του υπεύθυνου στοιχηματισμού.

 

“Θέλουμε αποτελεσματικότερη ενημέρωση”

Ο εκτελεστικός διευθυντής της UKGC, Tim Miller, δήλωσε για τα αποτελέσματα και τον σκοπό της έρευνας: “Δύο στους τρεις φοιτητές στοιχηματίζουν, σύμφωνα με τα νέα μας στοιχεία. Ενώ πολλοί το κάνουν χωρίς να αντιμετωπίζουν προβλήματα, ο τζόγος μπορεί να οδηγήσει κάποιους σε χρέη, χάσιμο μαθημάτων και πιθανότατα σε πιο μακροπρόθεσμα προβλήματα εθισμού στον τζόγο. Θέλουμε να παροτρύνουμε τα πανεπιστήμια να προσφέρουν αποτελεσματικότερη ενημέρωση για τους κινδύνους που κρύβει ο τζόγος, αντίστοιχη αυτής για τα ναρκωτικά, το αλκοόλ και το ασφαλές σεξ”.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.