Ποσά ρεκόρ ξόδεψαν οι Νεοζηλανδοί στα τυχερά παιχνίδια μέσα στο 2020

Τα οικονομικά στοιχεία που ανακοίνωσαν οι αρμόδιοι στη Νέα Ζηλανδία για την αγορά τυχερών παιχνιδιών μέσα στο 2020 προκάλεσαν έκπληξη, αφού φαίνεται πως, παρά τους περιορισμούς και τα lockdown, οι Νεοζηλανδοί ξόδεψαν περισσότερα χρήματα στα τυχερά παιχνίδια από κάθε άλλη χρονιά. Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό ότι μεγάλο κομμάτι αυτών των εξόδων αφορά στα επίγεια τυχερά παιχνίδια, τα οποία ναι μεν αντιμετώπισαν προβλήματα, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία, αλλά συνέβαλαν σε μεγάλο βαθμό στα έσοδα της αγοράς.

Εξάλλου, η Νέα Ζηλανδία δεν είχε να αντιμετωπίσει τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετώπισαν άλλες χώρες, εξαιτίας της πανδημίας. Κάποια περιοριστικά μέτρα και αραιά lockdown μερικών ημερών δεν κατάφεραν να περιορίσουν ιδιαίτερα τη λειτουργία της αγοράς επίγειων τυχερών παιχνιδιών.

 

Οι οικονομικές επιδόσεις της Νέας Ζηλανδίας μέσα στο 2020

Τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε η Νέα Ζηλανδία, σχετικά με τις επιδόσεις της αγοράς τυχερών παιχνιδιών μέσα στο 2020, αφορούν κατά κύριο λόγο στο πόσα χρήματα ξόδεψαν κατά μέσο όρο οι παίχτες και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Σύμφωνα με τους αρμόδιους, ο συνολικός τζίρος της αγοράς μπορεί να μεταφραστεί ως εξής: κάθε ενήλικος Νεοζηλανδός ξόδεψε μέσα στο 2020 περίπου 480 ευρώ για τυχερά παιχνίδια!

Αναλυτικότερα, ο μέσος όρος δείχνει ότι κάθε Νεοζηλανδός ξόδεψε 107 ευρώ στο καζίνο, 135 ευρώ σε λοταρίες, 67 ευρώ στο στοίχημα και 171 ευρώ στα φρουτάκια! Ειδικά στην τελευταία κατηγορία, τα οικονομικά αποτελέσματα εξέπληξαν τους αρμόδιους, ενώ τους προβλημάτισαν, καθώς τα φρουτάκια θεωρούνται τα τυχερά παιχνίδια με τον μεγαλύτερο κίνδυνο πρόκλησης προβλημάτων εθισμού στον τζόγο.

Οι εταιρείες τυχερών παιχνιδιών, πάντως, δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη μέσα στο 2020, καθώς τα δίκτυά τους αντιμετώπισαν προβλήματα, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων. Σε σύγκριση με τα κέρδη του 2019, εκείνα του 2020 ήταν μειωμένα κατά 107 εκατομμύρια ευρώ.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.