Διπλασιάστηκαν τα στοιχηματικά έσοδα του Delaware τον Σεπτέμβριο

Το Delaware ήταν η πρώτη Πολιτεία των ΗΠΑ που νομιμοποίησε το στοίχημα, μετά την κατάργηση του νόμου PASPA, ήδη από τις αρχές Ιουνίου, και όπως φαίνεται, η νέα αγορά στοιχήματος είναι κάτι περισσότερο από επικερδής. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα έσοδα του στοιχήματος κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου διπλασιάστηκαν, σε σύγκριση με εκείνα του Αυγούστου.

Σημαντικό ρόλο στον διπλασιασμό των εσόδων τον Σεπτέμβριο έπαιξε η καθιέρωση της στοιχηματικής αγοράς, έπειτα από τα πρώτα της βήματα τον Αύγουστο, αλλά και η έναρξη της σεζόν του πρωταθλήματος αμερικανικού ποδοσφαίρου. Τα στοιχήματα στο NFL, άλλωστε, κυριάρχησαν κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου.

 

Διπλασιασμός εσόδων στο στοίχημα

Αναλυτικότερα, οι αρμόδιοι ανακοίνωσαν ότι τα έσοδα του στοιχήματος άγγιξαν τα 16,8 εκατομμύρια δολάρια (14,6 εκατομμύρια ευρώ) κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για τα διπλάσια κέρδη, σε σχέση με τον Αύγουστο, που τα έσοδα δεν ξεπέρασαν τα 7,7 εκατομμύρια δολάρια (6,7 εκατομμύρια ευρώ).

Το μέρος που επέλεξαν οι περισσότεροι κάτοικοι του Dealaware, προκειμένου να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους, από την άλλη, ήταν το Delaware Park, το ιπποδρόμιο που έχει εξασφαλίσει (μαζί με άλλες εγκαταστάσεις ανά την Πολιτεία) το δικαίωμα παροχής στοιχηματικών υπηρεσιών. Σύμφωνα με τα στοιχεία, στο Delaware Park τοποθετήθηκε το 69% του συνόλου των στοιχημάτων της Πολιτείας.

 

Συνεχίζει να αναπτύσσεται η στοιχηματική αγορά των ΗΠΑ

Από τη στιγμή, πάντως, που ξεκίνησαν να λειτουργούν νόμιμες αγορές στοιχήματος στις ΗΠΑ, τα οικονομικά μεγέθη είναι τεράστια και δείχνουν την προτίμηση των Αμερικανών στο νόμιμο στοίχημα. Βέβαια, οι υπόλοιπες Πολιτείες άνοιξαν μερικές εβδομάδες αργότερα τις δικές τους νόμιμες αγορές, αλλά τα πρώτα οικονομικά στοιχεία είναι άκρως θετικά. Για παράδειγμα, ο πρώτος μήνας του New Jersey απέφερε τζίρο ύψους 95,6 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ του Mississippi 6,3 εκατομμύρια δολάρια. Και, φυσικά, το στοίχημα είναι νόμιμο και σε άλλες Πολιτείες των ΗΠΑ, όπως η Pennsylvania και το Rhode Island, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλες στο μέλλον.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.