Πτώση στα έσοδα της bwin.party για το 2013

Η στοιχηματική εταιρία bwin.party ανακοίνωσε πως τα μεικτά της έσοδα για το 2013 παρουσίασαν μείωση, σε σχέση με αυτά του 2012. Αναλυτικότερα, τα έσοδα της εταιρείας δεν ξεπέρασαν τα 652,4 εκατομμύρια ευρώ, όταν τα αντίστοιχα του 2012 άγγιζαν τα 801,6 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, η μείωση αυτή οφείλεται στην αλλαγή στρατηγικής της εταιρείας (από την ποσότητα στην ποιότητα), στην αποχώρησή της από την ελληνική αγορά (όπου πλέον η ιστοσελίδα της είναι μπλοκαρισμένη) και στην υψηλή φορολόγηση στη γερμανική αγορά.

 

Μια σημαντική θετική εξέλιξη, ωστόσο, αφορά στις mobile πλατφόρμες της εταιρείας, οι οποίες παρουσίασαν αύξηση εσόδων κατά 77%, καθώς εξασφάλισαν 76,9 εκατομμύρια ευρώ για τη bwin.party.

Η Bwin είναι από τις στοιχηματικές εταιρίες που προσφέρουν στοιχήματα σε πολλά αθλήματα (πάνω από 30),online στοίχημα,δωμάτιο πόκερ αλλά και ξεχωριστή ενότητα παιχνιδιών.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bwin και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bwin ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.