Συλλήψεις σε παράνομη λέσχη τυχερών παιχνιδιών στην Αττική

Η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας προχώρησε σε ελέγχους σε κατάστημα υγειονομικού ελέγχου στην Αττική και διαπίστωσε ότι λειτουργούσε και ως παράνομη λέσχη τυχερών παιχνιδιών. Αποτέλεσμα της επιχείρησης ήταν να κλείσει το κατάστημα και να πραγματοποιηθούν συλλήψεις και κατασχέσεις.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις, κατασχέσεις υπολογιστών και ηλεκτρονικού υλικού, ενώ μεταβίβασε την υπόθεση στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος σχημάτισε δικογραφία κατά των συλληφθέντων, αλλά και κατά του 55χρουνου ιδιοκτήτη.

 

Συλλήψεις και κατασχέσεις στην παράνομη λέσχη

Κατά την έφοδό της στο κατάστημα, η αστυνομία διαπίστωσε ότι οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές διέθεταν λογισμικό τυχερών παιχνιδιών, τα οποία διεξάγονταν παράνομα. Αποτέλεσμα των ερευνών ήταν να συλληφθεί η 32χρονη προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος και δύο θαμώνες που έπαιζαν εκείνη τη στιγμή. Παράλληλα, κατασχέθηκαν εννιά ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ένας φορητός, τρεις κάμερες καταγραφής εικόνας του εσωτερικού του καταστήματος, μια συσκευή αποθήκευσης USB και το ποσό των 108 ευρώ.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.