Τέλος στα στοιχήματα στις κατηγορίες κάτω των 18

Δύο εταιρίες στοιχήματος, η Paddy Power και η Boylesports, ανακοίνωσαν αυτή την εβδομάδα πως θα πάψουν να δέχονται στοιχήματα στις κατηγορίες κάτω των 18 σε όλα τα αθλήματα. Αυτό σημαίνει ότι πλέον οι αγώνες που διεξάγονται στις κατηγορίες των αθλητών κάτω των 18 ετών σε οποιοδήποτε άθλημα δε θα είναι διαθέσιμοι προς στοιχηματισμό στις ιστοσελίδες των δύο εταιρειών.

 

Η Paddy Power είναι η πρώτη που προχώρησε σε δηλώσεις, σχετικά με το θέμα, και ανέφερε πως κατέληξε αυτοβούλως στην απόφαση: “Παρά το γεγονός ότι προσφέρουμε τέτοιου είδους στοιχήματα εδώ και χρόνια, δεν είχαμε ποτέ θεωρήσει το εν λόγω θέμα ως επίμαχο. Κάποιοι ήθελαν να στοιχηματίσουν στις κατηγορίες αθλημάτων κάτω των 18 και εμείς τους δίναμε την ευκαιρία. Αυτοί οι πελάτες μπορεί να απογοητευτούν που δε θα είναι πια σε θέση να στοιχηματίσουν στους επίμαχους αγώνες, ιδιαίτερα όταν μεταδίδονται στην τηλεόραση, αλλά κατανοούμε πως υπάρχουν γενικότερες ανησυχίες για το θέμα, οπότε ανταποκριθήκαμε αναλόγως”.

 

Την κίνηση που έκαναν οι δύο εταιρίες στοιχημάτων χαιρέτισε και η GPA (Gaelic Players’ Association), η οποία είχε εκδηλώσει στο παρελθόν την ανησυχία της για τα στοιχήματα σε τέτοιου είδους αγώνες. Παράλληλα, οι εκπρόσωποί της δεσμεύθηκαν πως θα παρακολουθούν στενά τις επιδράσεις του τζόγου στους ανήλικους αθλητές.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.