Τζίρο ρεκόρ εξασφάλισε η αμερικανική αγορά στοιχήματος

Ο Αύγουστος του 2020 ήταν ο πιο επιτυχημένος και κερδοφόρος μήνας στην ιστορία του αμερικανικού νόμιμου στοιχήματος, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία της AGA ξεπέρασε σε τζίρο κάθε προηγούμενο. Η αμερικανική αγορά στοιχήματος εκμεταλλεύτηκε την αυξημένη ζήτηση, μετά τους μήνες του lockdown, την επιστροφή των κυριότερων αθλητικών διοργανώσεων, αλλά και το γεγονός ότι πολλές από αυτές διεξάγονταν ταυτόχρονα την ίδια στιγμή, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν η συνολική αξία των στοιχημάτων που τοποθέτησαν οι Αμερικανοί παίχτες στις αγορές που έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και ο Αύγουστος να αποτελέσει τον μήνα με το μεγαλύτερο ρεκόρ.

 

Τα οικονομικά αποτελέσματα της αμερικανικής αγοράς τον Αύγουστο

Σύμφωνα με τα στοιχεία της AGA (American Gaming Association), o συνολικός τζίρος για τον Αύγουστο ξεπέρασε τα 2,1 δις δολάρια. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο τζίρο που έχει καταγραφεί στις νόμιμες αγορές στοιχήματος των ΗΠΑ. Παράλληλα, ο μεγάλος τζίρος είχε ως αποτέλεσμα και τα μεγάλα έσοδα από τις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος. Συγκεκριμένα, οι εταιρείες εξασφάλισαν έσοδα συνολικής αξίας 119,4 εκατομμυρίων δολαρίων. Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο Αύγουστος να είναι ο μήνας με τα δεύτερα μεγαλύτερα έσοδα στην ιστορία.

Η αύξηση που σημειώθηκε σε τζίρο και έσοδα, μάλιστα, αφορά και στο επίγειο και στο online στοίχημα. Η συνολική αύξηση εσόδων στο σύνολο της στοιχηματικής αγοράς, σε σχέση με τον περσινό Αύγουστο, αγγίζει το 90,2%. Ακόμη μεγαλύτερη είναι η αύξηση στο online στοίχημα, η οποία άγγιξε το 224,2%! Αντίστοιχα, η συνολική αύξηση του τζίρου αγγίζει το 174,8%, σε σχέση με τον περσινό Αύγουστο.

Όσο για την αγορά με τις καλύτερες επιδόσεις, τέλος, αυτή ήταν εκείνη του New Jersey. Η αγορά της Πολιτείας είχε τζίρο ύψους 668 εκατομμυρίων δολαρίων, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος που έχει ποτέ καταγραφεί σε οποιαδήποτε Πολιτεία και υψηλότερος κατά 127,5%, σε σχέση με τον περσινό Αύγουστο.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.