Αυξημένα τα κέρδη της William Hill

H William Hill προχώρησε σε παρουσίαση των οικονομικών της αποτελεσμάτων για το 2014 και ανακοίνωσε αύξηση των κερδών της κατά 11%. Αναλυτικότερα, η εταιρεία του online στοιχήματος εξασφάλισε κατά τη διάρκεια του 2014 κέρδη 509εκατομμυρίων ευρώ, σε αντίθεση με τα 459 εκατομμύρια ευρώ που εξασφάλισε το 2013.

 

Το 40% των εσόδων της William Hill προέρχεται από τις ψηφιακές υπηρεσίες της (τις ιστοσελίδες της, δηλαδή, για το στοίχημα, το καζίνο και το πόκερ). Και, φυσικά, μεγάλο ρόλο στην αύξηση των κερδών της εταιρείας έπαιξε η διοργάνωση του Μουντιάλ, το καλοκαίρι του 2014, η οποία ήταν υπεύθυνη για την αύξηση των μεικτών εσόδων της William Hill, τα οποία άγγιξαν φέτος τα 2,1 δις ευρώ.

Η William Hill είναι από τις παλαιότερες και πιο αξιόπιστες στοιχηματικές εταιρίες του Ηνωμένου Βασιλείου και παρέχει στα μέλη της τεράστια γκάμα αγορών και παιχνιδιών!



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.