Απαγόρευση online στοιχηματισμού μέσω πιστωτικής στην Αγγλία;

Η πρώτη φάση της αξιολόγησης της αγοράς στοιχήματος που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Ηνωμένο Βασίλειο ολοκληρώθηκε και οι προτάσεις που έχουν κατατεθεί, προκειμένου να προστατευτούν πιο αποτελεσματικά οι παίχτες – ειδικά όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο – ήταν πολλές. Αν και τα περισσότερα… πρωτοσέλιδα αφορούσαν αυτές τις ημέρες στο ενδεχόμενο μείωσης των ανώτατων ποσών που μπορεί να στοιχηματίσει κανείς στα διαβόητα πλέον αυτόματα μηχανήματα στοιχηματισμού, υπήρξαν και άλλες ενδιαφέροντες προτάσεις, όπως αυτή που περιλαμβάνει την απαγόρευση χρήσης πιστωτικών καρτών στο online στοίχημα.

Παράλληλα, προτάσεις που κατατέθηκαν στην αρμόδια επιτροπή περιλαμβάνουν και επιπλέον μέτρα προστασίας ανήλικων και παιχτών που κινδυνεύουν να αποκτήσουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο, αλλά και την πιο ενεργή συμμετοχή των στοιχηματικών εταιρειών στην αποθεραπεία όσων έχουν εθιστεί, μέσω υποχρεωτικών οικονομικών συνδρομών σε αρμόδιους οργανισμούς.

 

Η πρόταση για την απαγόρευση των πιστωτικών καρτών στο στοίχημα

Η λογική πίσω από αυτή την πρόταση είναι απλή. Άλλωστε, σε αντίθεση με τις χρεωστικές και τις προπληρωμένες κάρτες, οι πιστωτικές δεν έχουν όριο που να μην επιτρέπουν στους παίχτες να ξοδέψουν περισσότερα από όσα μπορούν. Και αυτό, σύμφωνα με τους εμπνευστές της πρότασης, είναι πολύ επικίνδυνο, ειδικά για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού.

Για παράδειγμα, αν κάποιος χρησιμοποιεί την χρεωστική του κάρτα, προκειμένου να τροφοδοτήσει τον λογαριασμό του σε κάποια στοιχηματική ιστοσελίδα, μπορεί να ξοδέψει μόνον όσα χρήματα βρίσκονται στον τραπεζικό του λογαριασμό. Αντίθετα, κάποιος που καταθέτει χρήματα με πιστωτική κάρτα χρησιμοποιεί χρήματα που του έχουν δοθεί με πίστωση, με πολύ υψηλότερα όρια και, αναπόφευκτα, έναν μεγάλο λογαριασμό να τον περιμένει στο τέλος του μήνα.

Η συγκεκριμένη πρόταση, λοιπόν, αποσκοπεί στη μείωση των χρημάτων που ενδεχομένως χρωστούν παίχτες με προβλήματα εθισμού στις τράπεζες. Ακόμη και στην χειρότερη περίπτωση, άλλωστε, είναι προτιμότερο να χάσεις όλα σου τα χρήματα, παρά να χρωστάς μια περιουσία από τα έξοδα της πιστωτικής σου κάρτας.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη