Μειωμένες οι επιδόσεις της αγοράς στοιχήματος του Rhode Island τον Φεβρουάριο

Η αγορά στοιχήματος του Rhode Island ακολούθησε το παράδειγμα και των υπόλοιπων αγορών των ΗΠΑ κατά τον Φεβρουάριο και είδε τα έσοδά της να μειώνονται αρκετά. Το μειωμένο ενδιαφέρον κατοίκων και επισκεπτών για το στοίχημα, οι περιορισμοί της πανδημίας και άλλοι παράγοντες είχαν ως αποτέλεσμα ο τζίρος και τα έσοδα της αγοράς να μειωθούν σε μεγάλο βαθμό.

Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα, άλλωστε, τα έσοδα της αγοράς κατά τον Φεβρουάριο του 2021 είναι λιγότερα, όχι μόνο σε σχέση με τον αμέσως προηγούμενο μήνα, αλλά και σε σχέση με τον Φεβρουάριο του 2020.

 

Οι οικονομικές επιδόσεις του Φεβρουαρίου

Τα επίσημα στοιχεία που ανακοίνωσε η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή του Rhode Island κάνουν λόγο για συνολικά έσοδα ύψους 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου του 2021. Αυτό σημαίνει ότι τα έσοδα του μήνα είναι χαμηλότερα κατά 58,5% από τα αντίστοιχα του Ιανουαρίου του 2021, αλλά και κατά 33% από τα αντίστοιχα του Φεβρουαρίου του 2020.

Παρόμοια εικόνα θα δούμε αν εξετάσουμε και τον τζίρο της αγοράς στοιχήματος. Οι παίχτες από το Rhode Island στοιχημάτισαν συνολικά 34,1 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία είναι μειωμένα κατά 14,3%, σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα. Σε σύγκριση με τον Φεβρουάριο του 2020, όμως, ο τζίρος εμφανίζεται αυξημένος κατά 21,2%.

Τα περισσότερα έσοδα, πάντως, προήλθαν από το mobile στοίχημα. Τα στοιχεία δείχνουν ότι τα έσοδα του mobile τομέα ξεπέρασαν τα 975.000 δολάρια. Πρόκειται για το διπλάσιο ποσό, σε σχέση με το αντίστοιχο του Φεβρουαρίου του 2020. Από την άλλη, όμως, τα έσοδα του επίγειου στοιχήματος (580.000 δολάρια) είναι μειωμένα κατά 67,7%, σε σχέση με του περσινού Φεβρουαρίου. Ο τζίρος του mobile στοιχήματος, τέλος, άγγιξε τα 17,8 εκατομμύρια δολάρια, ενώ του επίγειου τα 16,2 εκατομμύρια δολάρια.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.