Στις 29 Ιουνίου ανοίγουν ξανά τα στοιχηματικά πρακτορεία στην Ιρλανδία

Όπως και σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου, τα επίγεια στοιχηματικά πρακτορεία στην Ιρλανδία παραμένουν κλειστά από τα μέσα Μαρτίου, αναμένοντας οδηγίες από την κυβέρνηση, για το πότε θα μπορέσουν να ανοίξουν ξανά. Η κυβέρνηση της Ιρλανδίας ανακοίνωσε τελικά ότι τα στοιχηματικά πρακτορεία θα ανοίξουν στην τρίτη φάση της επανέναρξης της οικονομίας, η οποία θα ξεκινήσει στις 29 Ιουνίου.

Θυμίζουμε ότι τα στοιχηματικά πρακτορεία στην Ιρλανδία έκλεισαν στα μέσα Μαρτίου, με την προοπτική να ανοίξουν ξανά σε δύο εβδομάδες. Ωστόσο, η εξάπλωση της πανδημίας δεν επέτρεψε κάτι τέτοιο και πλέον θα ανοίξουν στα τέλη Ιουνίου, μαζί τα καταστήματα που δεν προσφέρουν υπηρεσίες πρώτης ανάγκης. Παρόμοια απόφαση της κυβέρνησης έθεσε την ημερομηνία της επιστροφής των ιρλανδικών κυνοδρομιών στις αρχές Ιουνίου.

 

Η διαδικασία ανοίγματος των ιρλανδικών στοιχηματικών πρακτορείων

Η ιρλανδική κυβέρνηση συναντήθηκε με την IBA (Irish Bookmakers Association) και αποφασίστηκε ότι η καλύτερη ημερομηνία για να ανοίξουν τα στοιχηματικά πρακτορεία είναι η 29η Ιουνίου. Η IBA, μάλιστα, ανακοίνωσε ότι δε θα ανοίξουν άμεσα όλα τα στοιχηματικά πρακτορεία, αλλά τα 755 από τα συνολικά 814 που λειτουργούν στη χώρα.

Όπως είναι φυσικό, όλα τα πρακτορεία που θα ανοίξουν ξανά τις πύλες τους θα πρέπει να υιοθετήσουν μέτρα προστασίας των πελατών και των υπαλλήλων τους. Η συχνή απολύμανση των χώρων και των επιφανειών θα είναι υποχρεωτική, όπως θα είναι και τα μέτρα κοινωνικής απόστασης. Για τον δεύτερο τομέα, θα πρέπει να μειωθεί η μέγιστη χωρητικότητα των πρακτορείων και να ενημερώνονται οι πελάτες για τις αποστάσεις που θα πρέπει να διατηρούν μεταξύ τους. Επιπλέον, οι υπάλληλοι θα συστήνουν στους πελάτες να τοποθετούν τα στοιχήματά τους και να αποχωρούν και όχι να παραμένουν στο χώρο για να παρακολουθήσουν κάποιον αγώνα.

Οι υπάλληλοι, τέλος, θα μπορούν να παρακολουθήσουν online εκπαιδευτικά σεμινάρια για τα μέτρα προστασίας που θα καλούνται να παίρνουν, στην κυβερνητική online πλατφόρμα της Ιρλανδίας.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.